ממשיך להסית

איווט: "רק אני יעצור את טירוף החרדים המשיחיים"

"החמישייה הפותחת של נתניהו הם: ליצמן, גפני, דרעי, סמוטריץ' ובן גביר" - טוען יו"ר 'ישראל ביתנו', שממשיך בקו התוקפני נגד החרדים, בתקווה לקושש קולות נוספים (חדשות)

(צילום: Flash90)

יו"ר 'ישראל ביתנו' ח"כ אביגדור ליברמן ממשיך בדבריו הקשים כנגד המפלגות החרדיות.

98 ימים לפני הבחירות לכנסת ה-22, אומר ליברמן כי "מערכת הבחירות הנוכחית סובבת סביב סוגיה אחת: האם גוש הימין יהפוך לגוש חרדים, כש'ישראל ביתנו' מחוץ לקואליציה, או שתקום ממשלה לאומית, ימנית וליברלית עם ישראל ביתנו".

"החמישייה הפותחת של נתניהו הם: ליצמן, גפני, דרעי, סמוטריץ' ובן גביר - ללא 'ישראל ביתנו' וללא אביגדור ליברמן. את זה לא אני אומר; אלו הן הצהרות פומביות של נתניהו, יום יום ב'נתניהו היום'", עקץ איווט את העיתון 'ישראל היום' המזוהה עם נתניהו.

ליברמן טען עוד, כי "מה שמנע הקמת קואליציה כזאת הוא מושב אחד בכנסת: שערו בנפשכם שלאיחוד מפלגות הימין היו 7 מנדטים במקום 5 שיש להם היום, והיתה מוקמת קואליציה של 62 ח"כים עם אורית סטרוק, בן גביר, סמוטריץ', ליצמן, דרעי וגפני".

"היחידה בקואליציית ימין שיכולה לעצור את הטירוף הזה היא 'ישראל ביתנו'", הוסיף ליברמן, "רק אנחנו יכולים למנוע מצב שבו ממשלה ימנית נסחטת על ידי חרדים משיחיים. כל מי שרוצה לראות את מדינת ישראל ממשיכה בנתיב של שפיות ומדיניות שקולה אחראית וליברלית, בראש ובראשונה בכל הקשור לנושאי דת ומדינה, חייב להצביע לנו".

איווט סיים באותו טון תוקפני: "אנחנו לא נאפשר את המשך הכפייה הדתית והניסיון לשנות את הסטטוס-קוו".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

31
רשמתי איבט עוד לא הספקתי...וגוגל הציע איבט ליברמן מרגל... מה זה? מישהו שמע על כך משהו?
איבט
30
.... בוגד שמאלני...!!!!!!!!!!!!!!! חסר לנו שיבחר!!!!! סתם מעמיד פנים!!!!.............
אנונימי
29
אוי ווי, הווודקה עלתה לו לראש, מי שיאכל אותה בגדול בבחירות הבאו זה יהיה ליברמן ולא יועילו לו שום דברי הסתה ומלחמה, הוא את אחוז החסימה לא יעבור, וגם אם כן, הוא יהיהמנודה, אף ממשלה לא תרצה אותו כחבר בקואליציה.
מישהו
28
ליברמן בוגד בימין!!!
חרדי משער העיר
27
בעזרת ה לא תעבור את האחוז החסימה ותשאר מבוטל לך מתאים לחזור לרוסיה
נחום
26
במיליון קואליציות.אז אתה שקרן.סגרת דיל עם לפיד בוינה להרטס לביבי.מקווה שתאכל את הכובע.גררת מדינה שלמה על סוגיה סבכלל לא מעניינת אותך...מקווה דשבוחרים הימנים יברחו ממך לימין אמיתי ולא מתחזה אינטרנסטי כמוך
אביתר
25
בואנה הראש שלך עף אתה שותה משהו רציני רק מסטול ברמות הגבהות מתנהג ככה
אבי
24
במקום לתת את הכסף הזה לנזקקים לרוסים לספרדים ולאשכנזים ועוד... הכסף הזה לצערנו נזרק לפח..! הציבור עבורך כ..קליפת השום הם רק כלי שימוש עבורך ולצרכים שלך. 2002 2004 2008 20012 20015 20018 התפטרת! תראה כמה כסף עולה למדינה ולאזרחי ישראל בגלך! לא שפוי פשוט שיכור סידרתי ... רודף כבוד וסררה...
אלבז
23
אומרים אעצור
יאיר
22
איכס
החתולה מיצי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: