מתעדכן

התוצאות הרשמיות בבחירות צפויות בקרוב

הליכוד מוביל בינתיים בשלושה מנדטים בלבד על פני כחול לבן ואילו ש"ס רושמת עלייה מפתיעה לעשרה מנדטים. פרסום התוצאות המלאות יתעכב, עוד כשעה • תוצאות אמת ועדכונים שוטפים (ארץ)

ספירת קולות (צילום ארכיון: Noam Revkin Fenton/Flash90)

תוצאות האמת: מספירת 90% מקולות המצביעים, מפלגת הליכוד זוכה ל-36 מושבים בכנסת ישראל, כחול לבן - 32, הרשימה המשותפת - 15, ש"ס - 10, יהדות התורה - 7, העבודה-גשר-מרצ - 7, ישראל ביתנו - 7, וימינה עם 6 מושבים. גוש הימין-חרדים ממשיך להוביל על גוש מרכז-שמאל-ערבים 59:54.

יש לציין שוב, כי אלו אינם הנתונים הסופיים. ישנן קלפיות שטרם נספרו והתמונה עשויה להשתנות. לבסוף ישוקללו גם קולות החיילים והמעטפות הכפולות שצפויות לשנות את פני התוצאות לפחות במעט.

בתוך כך, חל עיכוב משמעותי בספירת הקולות, בשל הרחבת תהליכי הבקרה בוועדת הבחירות המרכזית. התפתחות נוספת שאירעה בוועדה, היא פניה שנעשתה בזמן האחרון למד"א, בבקשת עזרה בספירת קולות אלפי המבודדים בגלל החשש שהם נדבקו בנגיף הקורונה.

דובר וועדת הבחירות מסר, כי "כל הקולות נספרו, ואנחנו כרגע נמצאים בהליכי בדיקה ובקרה ובהם בדיקות סטטיסטיות ואנומליות, שמטרתן להדק את הבקרה על תוצאות הבחירות ואמינותן ולפרסם את התוצאות המדויקות והאמינות ביותר".

"הפרסום יהיה רק בתום התהליך, בשעות אחר הצהרים המאוחרות" הדגיש הדובר, גיורא פורדיס.

בעקבות כך, תוצאות האמת של כ-94% מסך הקולות, מהקלפיות הרגילות, צפויות להתקבל רק לקראת שעות הערב, היום (שלישי).

עם סיום הספירה הרגילה, תחל ספירת המעטפות הכפולות, ורק לאחר מכן ייספרו הקולות מהקלפיות שבהן בחרו אלפי האנשים השוהים בבידוד מחשש שנדבקו בנגיף הקורונה ויש צורך בסיוע של מד"א לספירת הקולות.

כזכור, על פי תוצאות כלל המדגמים - שממתינים לאימות מתוצאות האמת - גוש הימין-חרדים השיג 59 מנדטים, השמאל-ערבים 54-5 וישראל ביתנו 6-7 מנדטים.

חלוקה לערים וישובים:

ירושלים: מספירת 653 קלפיות מתוך 689 בירושלים, שמהוות למעשה כ-95% מהקלפיות בעיר, עולה כי הליכוד מוביל עם 27.9% מהקולות. במקום השני יהדות התורה שזכתה ב-24.12%, ובמקום השלישי ש"ס שזכתה ב-17.02% מהקולות. כחול לבן במקום הרביעי עם 12.68% ובהמשך ימינה עם 7.92%, העבודה-גשר-מרצ עם 5% וישראל ביתנו עם 2.36%, הרשימה המשותפת עם 1.98% מהקולות.

בני ברק: יהדות התורה 63.65%, ש"ס 27.80%, הליכוד 4.96%, כחול לבן 1.19%, ימינה 0.96% וישראל ביתנו 0.58%.

ביתר עילית: יהדות התורה מובילה עם 64.06% מהקולות, ש"ס קיבלה 29.91% מהקולות והליכוד עם 4.22%.

מודיעין עילית: יהדות התורה 77.47 אחוז מקולות הבוחרים, ש"ס 20.54%, הליכוד 1.45% ועוצמה יהודית עם 0.19 אחוזים בלבד.

בית שמש: יהדות התורה 35.48%, הליכוד עם 26.56%, ש"ס עם 19.74%, ימינה 8.43%, כחול לבן 4.55% וישראל ביתנו 3.24 אחוזים מקולות הבוחרים.

תל אביב: כחול לבן מובילה עם 51.03% מהקולות, לעומת 20.56% שקיבלה הליכוד. העבודה-מרצ זכתה בעיר ל-14.47% מהקולות, ש"ס 3.66%, הרשימה המשותפת עם 3.37%, ישראל ביתנו 2.97%, ימינה 2.23% ויהדות התורה 1.25% אחוז מהקולות.

כפר חב"ד: יהדות התורה מובילה עם 1118 קולות, כמחצית מסך הקולות, הליכוד במקום השני, עם 827 קולות, אחר כך ש"ס עם הישג משמעותי של 617 קולות, ימינה עם 208 ועוצמה יהודית - 142 קולות בלבד. בהשוואה למערכת הבחירות הקודמת, מדובר בעלייה לג', יותר מכפול לש"ס והתרסקות מוחלטת לרשימתו של בן גביר.

צפת: התוצאות החלקיות מורות כי קיבל הליכוד 39.56 אחוזים מהקולות, ש"ס 19.70%, יהדות התורה 18.16%, ימינה 6.48% וכחול לבן 5.81 אחוזים בלבד.

היישוב היהודי בחברון: עוצמה יהודית עם 18% - מפלה מהדהדת במקום שנחשב למעוזה הטבעי - ימינה במקום הראשון עם 45% והליכוד זכה ל-20 אחוזים מקולות הבוחרים.

טבריה: הליכוד מוביל בשלב זה עם 51.01%, אחריה ש"ס עם 18.45%, כחול לבן - 10.61%, ישראל ביתנו - 7.45%, יהדות התורה 7.23% וימינה עם 2.59%.

בית שאן: העיר שבה גדלה ח"כ אורלי לוי-אבקסיס, מספר 2 ב'עבודה-גשר-מרצ', סיפקה רק 2% לרשימה זו. הליכוד כבש את הישוב עם 60%. ש"ס זכתה ל-22% וכחול לבן ל-6 אחוזים מהקולות.

נתיב העשרה, המושב שבעוטף עזה: כחול לבן זכתה ב-54.77% מהקולות, לעומת 22.33% קולות לליכוד. העבודה-גשר-מרצ זכתה ב-9.73% מהקולות במושב, ימינה ב-8.59% וישראל ביתנו ב-2.48%.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

19
הצבעתי נץ ושביבי יתפוצץ.
קובי
זה בדיוק כמו לומר נסעתי באופניים דפקתי את אגד.....
דני
18
נצחון גדול ל"סטרא אחרא", שר"י; לימדו אותנו חז"ל שלא להתחבר לרשעים, ובפרט לאלו אפיקורסים גמורים.
....א ל ו ל....
17
לימדו אותנו חז"ל שלא להתחבר לרשעים
ת נ צ ב ה
אנו שייכים לעם חכם ונפלא שיש לו מנגנון פנימית מדהימה שהופך קבוצות אנשים עם דעות מטופשות למיעוט פסיבי.
לא סובל שוטים
16
. ליברמן הוא בעל תואר ראשון ביחסים בינלאומיים מטעםהאוניברסי העברית בירושלים. בשנת2004 הוציא ספר ושמו "האמת שלי" ובו כתב בין השאר שאין זה מוסרי לתקוף ציבור מסוים כדי להרוויח את אהדת הקהל, במיוחד בתקופת הבחירות. ויקיפדיה. אה דורש, לא נאה לא מקיים.
צבי
כן, קראתי עכשיו את זה בויקיפדיה הזיה
אפרת ג
15
.
אלעד. מעל 50 אחוז ש"ס
14
לא הלכתי להצביע כי אני מסתייג מהתנועה הציונית המשיחית ומחובשי הכיפות הסרוגות והשחורות הנגררים אחריהם תוך כדי פשרות מרחיקות לכת על חשבון הדת.
יוני
האיש הזה מפגר, בגלל שלא הלך להצביע נותן כח לשונאי הדת
יוסף
אנשים כמותכם הם פורשים מן הציבור ואין להם חלק ...
מצביע שס בגאווה
יוני, אם ככה - אתה בעצם אומר שאתה צדיק יותר מרב חיים וצדיק יותר מכל גדולי הדור ? ואו. איזה חיי עולם הבא ממתינים לך.........
עמרי
אנו שייכים לעם חכם ונפלא שיש לו מנגנון פנימית מדהימה שהופך קבוצות אנשים עם דעות מטופשות למיעוט פסיבי.
לא סובל שוטים
על איזה דת אתה מדבר???
לא סובל שוטים
אתה מסתייג מהתנועה הציונית ולא עושה כלום חוץ מזה. אני מצביע לש"ס שמחזיקה רשת תתי"ם ענקית בכל הארץ ועוד אלף ואחד פעולות כדי שתהיה יהדות ותישמר המסורת במדינה הציונית.
אהרון
אני מבין את הפלג הירושלמי שלא הצביעו. דגל התורה זרקו אותם החוצה, את כרמל מהרשימה, גרוסמן והרבנים דויטש ופרידמן מיתד נאמן, ולא שעץ פרשו מדגל התורה. נניח ואגודת ישראל וש"ס היו עושים תרגיל מלוכלך לדגל התורה, ומשאירים אותם מחוץ לרשימה, האם אנשי דגל התורה היו מצביעים למרות הכל לג' ? אני חושב שלא, הם היו
חסיד
בגלל רשעים כמוכם אין 61. פרשתם מכלל ציבור בני התורה והפכתם לבני תורא. עם הקולות שלכם היה אפשרי לקבל עוד מנדט ולהגיע ל61. אתם מתאבלים על מפלתו של אהוב לבכם איווט האיום שבזכותכם מקבל קולות.
המן הרשע
אני שמח שאתה כותב במפורש שאינך דתי המאמין ברבני וגדולי ישראל יינך יין נסך שאינך מאמין ברבני ישראל
מאיר
13
אי הקמת ממשלת ימין חזקה נזקפת לזכותו של החמור בן גביר וכל מי שהיצביע בעדו שאיבד קולות לימין ,לא חבל???
מצביע שס בגאווה
12
ישנה סטייה
דורית
11
מה עם אלעד? לא סופרים אותה
מוצרלה
10
יוקעו הפורשים מן הציבור שלא באו לעזרת השם בגיבורים
כל קול חשוב
יוקעו המפרישים שזרקו החוצה את הפלג הירושלמי ואנשי רבי שאול אלתר
חיים
9
לא תקום עוד ממשלת ערב רב בארץ ישראל!!!
מאיר-עברי אנוכי
אנו שייכים לעם חכם ונפלא שיש לו מנגנון פנימית מדהימה שהופך קבוצות אנשים עם דעות מטופשות למיעוט פסיבי.
לא סובל שוטים
8
יש דבר כזה כבוד, קשה מאד להיפרד ממנה
תשמעו
7
ליברמן יכול להודיע שהוא ממליץ אצל הנשיא על גנץ ואז יהיה מהפך.
יכול להיות מהפך
לא לברמן ולא אחר מי שנחלו זה הבורא
‏ניטראלי
6
באבד רשעים
מאיר
5
ברוך ה' שעשרות אלפים הבינו שהסימפתיה המוצדקת לבן-גביר לא מצדיקה איבוד קולות וזריקתם לפח הזבל. מקווה שהאלפים שעדיין לא הבינו זאת, יבינו זאת בפעם הבאה
אהרון
4
ברור ששס קיבלה כמה אלפי קולות מג' תזרקו את גור מג' תקבלו עוד כמה אלפים.
חסיד גור שהצביע שס
חסידי גור הוציאו את עצמם מג'
מאיר
באמת שהגיע הזמן שדגל התורה תפרד מאגודה גם ככה, המנדטים שאגודה מביאה לא מצדיקים בגרוש את כמות הנציגים שיש להם ובטח שלא מצדיקים שהיו"ר יהיה משלהם. הגיע הזמן לעשות סוף לפרייריאות!
פלונית
כל זמן שיש סכנה שאחת המפלגות לא תעבור אסור להיפרד.
י
3
אין לי ספק שהג' גנבו כרגיל איפה שרק יכלו. אבל אני חייב לציין שבקלפי שלי שהיא ממש במרכז בני ברק הפעם ופעם קודמת הם לא גנבו לי את הקול בראשונה שבסבב המשולש הם גנבו את הקול שלי לפחות אני רגוע לגבי הצבעתי. יש לי הצעה לסדר. מי שיודע הרי האות ג' מקורה בזה שמפא"י ההיסטורית האות שלה היא אמת המפד"ל היתה באו
זמנהוף
2
על מה החגיגות בדיוק? לפי המאמר בכתבה אנחנו עוד רחוקים מאוד מה-61
יוסי
1
מי שפוגע בשבת השבת תפגע בו שבעתיים
ט....

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: