רשמית: ירכיב ממשלה

המושכות שוב בידיו של ביבי - בזכות בני גנץ

מי היה מאמין: בנימין נתניהו קיבל שוב את המנדט להרכיב ממשלה בישראל, מידי נשיא המדינה ריבלין, זאת לאחר שחברי סיעת 'כחול לבן' המליצו עליו, להקמת ממשלת אחדות (בארץ)

(צילום: Gili Yaari/Flash90)

ראש הממשלה בנימין נתניהו צפוי שוב להרכיב, בתוך מספר ימים, ממשלה בישראל, זאת לאחר שהערב (חמישי) הוא קיבל את המנדט לכך מידי נשיא המדינה.

כזכור, מוקדם יותר היום חתמו 72 חברי כנסת על מסמך בו הם ממליצים על נתניהו כראש הממשלה הבאה; ממשלת האחדות. בחותמים: גם חברי סיעת כחול לבן בראשות בני גנץ, שצפוי אף הוא לכהן כראש ממשלה, ברוטציה.

"לראשונה בהיסטוריה של מדינת ישראל", כתב הנשיא ריבלין, "לא עלה בידי המועמדים שהטלתי עליהם את התפקיד להרכיב ממשלה במערכות הבחירות לכנסת ה-21, ה-22 וה-23, והיום התקבלה ליד בקשה בכתב, החתומה על ידי רוב חברי כנסת, המבקשים להטיל את תפקיד הרכבת הממשלה על ח"כ בנימין נתניהו".

מההמלצות נעדרו חתימותיהם של הח"כים מ'ימינה'. על פי הדיווחים, המפלגה הציונית-דתית דורשת שניים משלושת התיקים הבאים: חינוך, תחבורה ובריאות, כשהכוונה היא שהיו"ר בנט יהיה שר קבוע, בעוד שקד וסמוטריץ' יעשו רוטציה על התפקיד הנוסף, ורפי פרץ יישאר בלי כלום.

השר נפתלי בנט עדכן: שוחחתי ראש הממשלה נתניהו והדגשתי כי רצוננו הוא להבין מה קווי היסוד של הממשלה, בשל הבעייתיות המסתמנת (משרדי המשפטים והכלכלה בידי אנשי הסתדרות ושמאל).

"ימינה תצטרף לממשלה רק אם תוכל להשפיע באופן מהותי, זאת לאחר שתמכה בנתניהו ובמחנה הלאומי ללא הסתייגות לאורך חודשים", הדגיש יו"ר המפלגה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
בלה בלה בלה בלה אין לנו צורך בסיפורים שלך. תודה לאל יש לנו אבא בשמיים שדואג לנו ואוהב אותנו. ה' עושה לנו ניסים מעל הטבע.
רחל כהן
15
שישתה כוס מים קרים עם מלא קרח הכל יעבור לו...... ויפסיק לחזור כל פעם על אותם אמירות....
לא ידוע
14
שיקנא בשקט הוא לא עשה, לא עושה ולא יעשה תרחמו עליו הוא מסכן
ירושלים
13
כמה פעמים הוא יכול לחזור על אותה בדיחה לפיד הבנו והפנמנו שאתה אומלל ועירבבו אותך כמו שצריך ונישארת בחוץ אבל אתה לא חייב להוציא את כל התיסכולים והעצבים שלך כל פעם על החרדים
יהודי
12
הדברים כבר נדושו והוא חוזר עליהם יום יום , יאיר מרוב עיסוקך בנתניהו וגנץ וכעת גם באשכנזי כנראה עוברת לך מתחת לראדר החדשות הטובות בנושא טיסות ישנם כבר מס' חברות שהודיעו שהם מתחילים בקרוב לטוס לרחבי העולם אל תפספס אותם הממשלה קום תקום ואתה תפוס את הטיסה הראשונה ותעוף לנו מהעיניים
מנחם
חזק
אוירבך
11
יאיר, אם בפעם הבא תהיה לך חיוך גדול יותר בפנים אני יכיר בך כאדם שמברך על הרעה כמו על הטובה
רפאל
10
דמי הבטלה לעצמאים חבל שלא עבר בכנסת
יאיר לפיד
9
כולם רואים בו לכאורה , המסכן יחיד שנשאר בחוץ, ואם הוא היה שם, איזו שחיתות הוא היה מיצר, לכאורה לא ניתן לדעת. כעת הוא מוציא קיטור, זה בריא לו אבל לא עלינו
חרדי חרד
8
הוא לא מפסיק לבלבל את המוח
איציק
7
הבן אדם ניפצע קשה מה נאמר
בחורצ'יק
6
הוא שמח ממשלת האחדות בגלל שבכך הוא נהיה יו"ר האופוזיציה ומנהיג השמאל
אנונימי
5
כותרת שקרית, אמור מעתה המושכות חוזרות להיות בידי גפני ליצמן ודרעי. בזכות ה'.ביבי רק יודע להופיע בטלוויזיה.
רבינו
4
הכל טוב ויפה אבל שכחת רק משהו קטן... זה מה שהעם רוצה, זה מה שהעם הכריע... אפילו הסקרים מוכיחים שרוב רובם של מצביעי כחול לבן בעד המהלך. אז תמשיך לבכות בפינה שלך
ארי
3
למה אין לידו דגל פלסאטין?
f
2
ימינה צריכה להתפרק מספיק סבלנו ממנה (למי שזוכר הרבה).בנט ושקד שילכו לנתניהו שסמוטריץ יתאחד עם עוצמה ופרץ גם.
עעע
1
כן יאובדו כל אויבך השם מי היה מאמין שאחרי כל כך הרבה הסתה נראה את ליברמן ולפיד בספסלי האופוזיציה, ורון קובי מודח מראשות עירית טבריה, זה קידוש השם גדול לראות את יד השם יתברך, ושאזרחי ישראל חוזרים לאבא שבשמים.
יענקי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: