בלי מנדטים

סקר ראשון: מפלגת 'ימינה' של נפתלי בנט לא עוברת את אחוז החסימה

בסקר דיירקט פולס, מפלגת 'ימינה' בראשות ראש הממשלה נפתלי בנט לא עוברת, לראשונה בסקרים, את אחוז החסימה • במקום הראשון: מפלגת הליכוד עם 35 מנדטים (פוליטי)

בלי מנדטים. בנט (צילום: יונתן זינדל - פלאש 90)

בסקר דיירקט פולס שפורסם היום (ראשון), מפלגתו של נפתלי בנט, ימינה, לראשונה לא עוברת את אחוז החסימה. מפלגת תקווה חדשה בראשות שר המשפטים גדעון סער ניצבת על ארבעה מנדטים וצולחת את אחוז החסימה.

עוד מנתוני הסקר: מפלגת 'הליכוד' בראשותו של יו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו ממשיכה להוביל את מפת המפלגות בישראל ולהתייצב כמפלגה הגדולה ביותר עם שלושים וחמישה מנדטים. מפלגת 'יש עתיד' בראשות יאיר לפיד במקום השנה עם 20 מנדטים.

המפלגות החרדיות, לפי הסקר, ניצבות על 17 מנדטים: ש"ס עם 9 מנדטים ויהדות התורה עם 8 מנדטים.

שאר המפלגות: הרשימה המשותפת שבעה מנדטים, מפלגת כחול לבן של בני גנץ שבעה מנדטים, הציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ שבעה מנדטים, העבודה שבעה מנדטים, ישראל ביתנו שבעה מנדטים, רע"ם - חמישה מנדטים, מרצ ארבעה מנדטים.

"צריך לציין", אומרים בדיירקט פולס, "כי כל הסקרים הפנימיים שאנחנו מבצעים לאורך החודשים האחרונים, מצביעים על כך שמפלגות ימינה ותקווה חדשה מצטמקות יחד ל- 7 מנדטים בלבד. לכל אחת מהן יש ציבור בוחרים נאמן של כ- 2 מנדטים, והשלושה הנותרים עוברים תכופות בין המפלגות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

31
לא ניתן להקים שום דבר על בסיס של נקמנות אישית...ובפרט לא לנהל כך מדינה... בנט המגלומן,לפיד הנהנתן, סער הסורר, כהנא המעופף, וכל המרעין בישין של הממשלה הזו הם עשו בדיוק להיפך מכל מה שהבטיחו לפני שהקימו את הממשלה הסוררת... אמור מעתה לא ממשלת 'שינוי' אלא ממשלת 'שיסוי' שנאת ישראל התורה והיהדות בכלל סיימת
בנט הבנדיט
30
בנט הרמאי יחבור לעבאס מממן הטרור כדי להישאר רלוונטי
דניאל
29
ביזיון שהוא ראש ממשלה !!עשו לימין בית ספר למתחילים הלוואי שנקבל מזה שכל ופעם הבאה נעיף אותו לקיביניט
דורון
28
איזה כיף!! בא לי לרקוד! עדיף את מרצ בראשות הממשלה מבנט מחלל שם שמים עם כיפה על הראש וגנב את הכסא! מושחת מתועב, הכחיש את העינויים לנוער הגבעות בדומא ועוד ועוד. ילך לכל הרוחות ויתעסק עם ביזנס, בזה הוא טוב. מה הוא רוצה מהחיים שלנו???
יש!!!!!
27
לעשות עכשיו סקר זה כמו לבדוק עכשיו חמץ. זה טיפשי
מרגולין יחיאל
26
הלוואי שהנפילה תהיה קרובה שעבר למצופה ושיקרה בקרוב לא בסקר אלא במציאותתתתת
א.ב
25
בנט הזה צרה צרורה. כמה נזק שבנאדם אחד יכול לעשות בזמן כל כך קצר, זה לא ייאמן, אני מאד מקווה שביבי יחזור במהרה לראשות הממשלה ושבנט וכל חבר מרעיו יעופו קיבינימט. והדבר הראשון שהממשלה הבאה צריכה לעשות- בין שאר מטלות השיקום אחרי ההרס והחורבן של ממשלת הכלומניקים הזאת- זה לשנות את שיטת הרכבת הקואליציה, לא
מישהו
24
ביום שבו עבאס ייתן לערבים יותר מבנט גם ה 2.9% של בנט ייעלמו
---
23
בנט, כהנא, כלפון, סילמן ושאר הכנופיה בעטו במה שהיה יקר לרב קוק. נקווה שניגאל מהרשעים הנוכלים האלו במהרה !!!!
רובי
22
זה בסדר. התקציב יעבור ובנט - שהוא רטש ממשלה מצוין לדעת מומחיםנופוליטיקאים רבים - ימשיך אי"ה בתפקידו עד סוף הקדנציה. בכל מקרה, חשוב מאד שהחרדים ישארו באופוזיציה.
ללא שם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: