שוב מזלזלת במתים?

השרה שקד צייצה: "ניצחנו את פייק אסון הקורונה"; ומחקה

מי שאמרה בתחילת הגל הרביעי, שיש צורך להכיל את המתים, צייצה הבוקר ברשתות החברתיות: "את פייק אסון הקורונה ניצחנו, המציאות תנצח גם את הפייקים הבאים", לאור הביקורת, הציוץ נמחק (ארץ)

"להכיל מתים; פייק קורונה", איילת שקד (צילום: יונתן זינדל - פלאש 90)

שרת הפנים איילת שקד, החתומה על האמירה המזעזעת (בתחילת הגל הרביעי), שצריך להכיל את מתי הקורונה, התעלתה על עצמה ובציוץ שכתבה הבוקר (שלישי), היא טענה, כי הממשלה ניצחה את ה"פייק" קורונה.

הכל החל כאשר גולש ברשת החברתית טוויטר, כתב הבוקר: "בוקר טוב ישראל (באירופה נוראי עכשיו... כל המדינות שוברות שיאים שלילים) לענייננו: 561 מאומתים ירידה של 19% ביחס לשני שעבר. 0.6% חיובי - ירידה מ0.8% בשני שעבר. 88500 בדיקות. R - 0.89162 מאושפזים קשה 8124 נפטרים. בולגריה, מדינה של 7 מיליון תושבים מדווחת על 334 נפטרים ביממה".

שקד שהתלהבה ובצדק מהמצב הטוב שברוך השם מדינת ישראל נמצאת בו, הגיבה על כך: "את פייק אסון הקורונה ניצחנו, המציאות תנצח גם את הפייקים הבאים".

מי שמיהר להגיב לה על כך, הוא חברה לשעבר במפלגה, חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ' שכתבה: "יורם לס, מאחוריך, מצא שרלטן את מינו".

שקד שהבינה את חומרת הציוץ שלה, מיהרה למחוק את הציוץ, והוציאה הודעה בה נאמר: "לכל אלה שמיהרו לקפוץ מחדדת את הניסוח. הקורונה משתוללת באירופה. הודות להחלטה מהירה של ראש הממשלה לתת את הבוסטר מוקדם ולניהול נכון של כל המערכת, נבואות הזעם בישראל לא התגשמו. יש עוד הרבה אזרחים שלא לקחו את הבוסטר, כדאי מאוד לעשות זאת עכשיו".

הציונות הדתית הגיבה על ה"פייק קורונה" של שקד: "מדינת ישראל מונהגת בידי אנשים לא אחראים, שאינם יודעים להבדיל בין אמת לשקר, בין פייק למציאות. למשפחות 8,124 הנפטרים מהקורונה אנו אומרים, כאבכם הוא אמיתי ואנו איתכם. אנו מתנצלים בשם כנסת ישראל על האמירות חסרות האחריות של שקד וימינה".

כזכור, עם תחילת הגל הרביעי, שקד תחילה דיברה דיברה בפומבי על האפשרות לסגר ועל כך שניתן יהיה למנוע אותו רק בעלייה דרמטית במספר המתחסנים, כמה ימים לאחר מכן, היא נשמעה אחרת לגמרי בריאיון ל'חדשות 13', כשאמרה כי "קיבלנו החלטה אסטרטגית לחיות לצד הקורונה".

שקד הוסיפה משפט שהכעיס רבים והסעיר את הרשתות החברתיות: "לחיות לצד הקורונה זה לדעת גם להכיל חולים קשים ומתים, כי זו מגיפה - ובמגיפה אנשים מתים".

אחרי שדבריה עוררו סערה, ניסתה שקד להסביר ואמרה כי היא "מבקשת להבהיר - כל נפטר הוא עולם ומלואו, וחיי אדם הם ערך עליון ומקודש. כוונתי הייתה להסביר את המחיר שבהתמודדות מתמשכת עם המגיפה העולמית. מוטב היה אם הייתי מתנסחת אחרת. אני חוזרת ומבקשת ללכת להתחסן, זה מציל חיים".

ראש ישיבת 'כסא רחמים', הגאון רבי מאיר מאזוז, יצא בעקבות כך במתקפה חריפה נגד התנהלות הממשלה במגיפת הקורונה והאמירה "להכיל את המתים": "הרסתם את הבריאות, הרסתם את הכל".

במהלך שיעורו השבועי בבני ברק התבטא הגר"מ מאזוז: "כמה אסונות מה'קורונה' ועדיין ה'קורונה ממשיכה. לא אכיפה לה, 6,000 נדבקים כל יום. בממשלה אמרו 'מה נוכל לעשות'? צריכים לחיות עם זה', צריכים למות עם זה, לא לחיות'. אתם בני אדם בני אדם בכלל? אתם חיות הולכות על שתיים".

"הרסתם את העם, הרסתם את המדינה, הרסתם את הבריאות, הרסתם את הכל" תקף הרב בחריפות.

גם גפני תקף את שקד ואמר: "התבטאות האומללה", ויצא נגדה בחריפות: "התפקיד של העומדים בראשות הממשלה זה להציל אנשים ולא להסביר את מותם", אמר גפני, והוסיף כי "אצל נתניהו הקורונה נכחדה, ואצל בנט וליברמן זה התפרץ ביתר שאת".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

46
שקד פעם ראשונה אומרת דבר אמת שקורונה הוא פייק ועושים מזה כאילו שזה סוף העולם והיא לא, וכמובן במדינת ישראל המלאה שקרים היא צריכה להתנצל על שאמרה אמת
דעת תורה אמיתי
45
סוף סוף יש שרים בכנסת שאומרים את האמת על הקורונה השקרית..
יהושוע
אבל אהבלים שהגיבו למטה עדיין מאמינים שחייהם ניצלו רק בזכות חיסוני ביבי-פייזר
ליטאי
44
טוב נו... כשראש המפלגה שקרן נוכל, מגלומן עם שגעון ילדות וכשחברת מפלגתו מדמיינת שתקפו אותה ומסיתה נגד הימין,כשאהבל צרפתי חבר במפלגתם מתראיין לערוץ 20 ומסית נגד המגיש, כשהחירשת המוגבלת שלצערי גם מיתרבה מקללת את חבר מפלגתה ומסיתה נגד נתניהו. מה יש לצפות מהשקרנית הלאומית שקד?
ראובן
43
ביבי רצה להביא חיסונים ואז אמרו שזה צריך התערבות של היועמש ואם בנט היה רוכש את החיסונים מוקדם יותר אז חיי אדם היו ניצלים נוכלת
אהוד
42
חיסונים זה אחלה. זה שלא סגרתם ונתתם ל1700 איש למות תוך זמן קצר, וזה עוד עם החיסון השני זה אסון. חתיכת אסון.
רימון
41
עד מתי תחשבו שהעם מטומטם? הבוסטר ניתן כאן באיחור (הודות לנוכל שעומד בראש) המצב שהיה כאן (מ0 ביום לעשרת אלפים) הוא כשלון ענק! של חבורת הנוכלים. אתם קופצים כמו ילדים בגן משחקים
שלומי
40
פייק ימין פייק כאבי בטן מתקנת עוד ציוץ אחרי עוד ציוץ שנכנס לפנתיאון
עמנואל
39
פייק אסון קורונה אמרה איילת על כמעט 1,700 נפטרים מאז הקמת הממשלה. פוסט ציונות ופוסט מציאות.
תובל
בישראל נפטרים כ- 130 אנשים ביום , כ-48000 בשנה טמבל. מזיהום בבתי חולים מתים כל שנה יותר מ- 5000 אנשים. בגלל הרשלנות הפושעת של ביבי נתניהו מתו יותר מ 6-000 איש מקורונה והזנחה בטיפול
ליטאי
38
ותיספרי כמה חללים נפלו בדרך בושה וניקיתי דמם לא ניקיתי
הכואב
37
חצופה, חשבתי שפעם קודמת התפלק לך בטעות, ובאמת התחרטת על כך.
מפחיד שזה מי שמנהיג אותנו ומטפל במגיפה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: