"הפכת את החרדים לאוייב"

ח"כ אשר תקף את לפיד: "לעולם לא תהיה ראש ממשלה"

בנאום במליאת הכנסת, תקף ח"כ יעקב אשר את שר החוץ יאיר לפיד וטען: "צרכים של ילד חרדי הם לא אמיתיים? הקמתם ממשלה של שנאה, הפכתם את החרדים לאוייב" • צפו (בארץ)

ח"כ יעקב אשר (יהדות התורה) יצא אמש (שני) במתקפה נגד ראש הממשלה החליפי, יאיר לפיד, במליאת הכנסת ואמר: "הפכתם את החרדים לאוייב, לעולם לא תהיה ראש ממשלה".

לדבריו: "עומד היום ראה"מ החליפי בישיבת הסיעה, ושואלת אותו עיתונאית מה ההבדל בין ההאשמה שלו בסחטנות של החרדים בעבר, למה שקרה כעת עם זועבי, כשהוא נענה באופן מוחלט לכל הדרישות התקציביות שלה.

"בלי בושה לפיד עונה לה כך: 'מאד קל להבחין מתי זה סחטנות פוליטית ומתי לא, זה לא סחטנות פוליטית כשזה בא לענות על צרכי ציבור אמיתיים'".

"ככה נראה מסע דה לגיטמציה לציבור היהודי", תקף ח"כ אשר: "צרכים של ילד חרדי הם לא אמיתיים? הקמתם ממשלה של שנאה, הפכתם את החרדים לאוייב.

יעקב אשר חשף דו שיח שקיים עם לפיד בימי ממשלת האחים: "אני אומר ללפיד את מה שאמרתי לו כבר ב-2014 פה מאחורי המליאה, אתה לעולם לא תהיה ראש ממשלה, כי אתה מייצר שנאה ודה לגיטמציה נגד ציבורים שלמים במדינה. לא חוגגי דגלי אש"ף מטרידים אותך, אלא חוגגי ל"ג בעומר והמסורת היהודית שסבא שלך שמר. זמנכם תם!".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
ב
למה לשנוא חרדים?מי שלא מאמין שהחיים בארץ
17
שהחרדים יתחילו לדאוג לעצמם ולא ישענו על עם קשה עורף. איזה נחת עושים בזה למי שעשה אותם?
מוישה
16
ואני אומר על דבריך מר אשר "אמן" וזועק אמן ואמן!!! צריך גם לקרוא פרק תהילים למשל: תהילים פרק קמ א לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. ב חַלְּצֵנִי יְהוָה, מֵאָדָם רָע; מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי. ג אֲשֶׁר חָשְׁבוּ רָעוֹת בְּלֵב; כָּל-יוֹם, יָגוּרוּ מִלְחָמוֹת. ד שָׁנְנוּ לְשׁוֹנָם, כְּמו
הקשיש
15
אחלה גבר
אשר
14
סתם תת רמה
בלבול מוח
13
נאום חבר כנסת אשר .אם אלוהים ירצה .מי אתה שתחליט
גדי מרציאנו
12
בקיצור, הנאום הזה הוא תחילת דרכו של יענקב לתפקיד סגן שר אצל ראש ממשלת ישראל יאיר לפיד, במשרדו של השר וראש הממשלה החליפי נפתלי בנט. שלא תגידו שלא הבנו את זה מראש.
חבל על המילים.
11
ח"כ אשר תחזור בבקשה לכולל. יקח עוד הרבה זמן עד שתחזרו לקואליציה!
הגיון בריא
לך לשפץ האף של המחבלת שתטבח בילדיך סמולני ארור
לךךךךךךךךךךךךךך
אתה חי בסרט ובטח שההגיון שלך לא בריא מעדיף תערבים מתי תתעורר שיחריבו את כל המדינה התקשורת מסיטה יפה מאוד נגד החרדים וגורמת לשנאה ואתה מיישם בדיוק את מה שהם רוצים בושה. הסבים שלנו נלחמו נגד הגויים על המסורת שלנו היו מוכנים למות בשביל זה. ומה אנחנו נלחמים אחד נגד השני נלחמים נגד המסורת היהודית מעדיפים
יהודי
10
מהגנון של הכנסת .תבינו הכל אינטרס .אף אחד לא באמת דואג לעניים ולשאר קשיי יום .קצבת זקנה 2100 שקל .רוצים עליה קיבלנו אינפלציה .ועליה במחירים
עמיצור מקירית ארבע
9
בכנס עורכי הדין אתה מספר שכל השרים מציעים לכם הצעות חיוביות ואתם דוחים אותן.האמת העגומה ידועה:נטשתם את הבוחרים שלכם למען נתניהו.כאשר ישתלם לליכוד יזרקו אתכם כמו ב2003 וב2013.
שי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: