"בעז"ה נעשה ונצליח"

נתניהו: "ערב של בשורה למיליוני אזרחים"

ראש האופוזיציה, בנימין נתניהו, התייחס להחלטת בנט ולפיד לפזר את הכנסת וללכת לבחירות: "הממשלה שסיכנה את הצביון היהודי של המדינה שלנו - נפלה" • צפו (אקטואליה)

ראש האופוזיציה, בנימין נתניהו, התייחס הערב (שני) להחלטת נפתלי בנט ויאיר לפיד לפזר את הכנסת וללכת לבחירות: "הממשלה שסיכנה את הצביון היהודי של המדינה שלנו - נפלה".

לדבריו: "זה-הוא ערב של בשורה גדולה למיליוני אזרחים בישראל. אחרי שנה של מאבק נחוש של האופוזיציה בכנסת וסבל גדול של הציבור בישראל, ברור לכולם שהממשלה הכושלת בתולדות המדינה, הממשלה הזאת סיימה את דרכה".

"ממשלה שהייתה תלויה בתומכי טרור", הוסיף נתניהו: "ממשלה שהפקירה את הביטחון האישי של אזרחי ישראל, שהעלתה את יוקר המחיה לשיאים שלא ידענו, שהטילה מיסים מיותרים, שסיכנה את הצביון היהודי של המדינה שלנו, הממשלה הזאת הולכת הביתה".

נתניהו הבטיח: "חבריי ואני נקים ממשלה לאומית רחבה בראשות הליכוד, ממשלה שתדאג לכל אזרחי ישראל, ממשלה שתוריד מיסים ומחירים ותנהיג את ישראל להישגים אדירים ולמעלה מהכל ממשלה שתחזיר את הגאווה הלאומית לאזרחי ישראל, בעז"ה נעשה ונצליח".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

29
אתה מרגש !!!!!
ביבי חיים שלנו
28
איזה גבר
פלוני
27
רק משיח
ט
26
שכיעח על הנאום הנכון!
ביבי האלוף
25
לך יא טינופת הרסת את הזוגות הצעירים נהל
טינופת
שמאלני..... גועל.....
ימני
24
לך לעזאזל נתניהו הרמאי הנוכל שונאים אותך ממש
לך
תגובה שצעידה אך ורק על הכותב שסובל ממחלת השנאה מליוני אזרחי ישראל רוצים את נתניהו, הוא לא רימה אף אחד.
ישראל
רק להזכיר לכם מי היה הראשון שהוריד מקצבאות הילדים והוכללים......אז ביביב אל תכלס הוא היה הראשון שפגע בציבור החרדי.... אל תשכחו את זה!!!
נטרלי
שמאלני..... גועל.....
ימני
אתה נוכל יגועלי אחד🤮🤮
אא
הכל מאת השם
מגיע לכם תאכלו את הכובע
23
אחלה ביבי. הוא יחזור להנהגה בעז"ה עוד עשור על אפם וחמתם של השמאל המטונף והגזעני והחשוך
מנחם
22
מחלל שבת אוכל שקצים ורמשים ועוד שאר עבירות הכי חמורות שיש.....
רשע
21
אין עליך ביבי שלנו
מלך!
20
כל אלו החכמים שכותבים נתניהו כך כך שקרן וכו תפעילו את השכל תראו את הממשלה שיש המסים בשמים יש לכם בטח כסף מיותר שאתם כל כך אוהבים שבנו יהיה ראש ממשלה אתם מוכנים לשלם את כל המסים הכבדים משפחות ברכות ילדים אין את היכולת הזו תתביישו לכם איזה גן עדן בשמים יהיה לכם גועל נפשש
אבי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: