על שטחים ציבוריים

השב"כ נערך לבניית מתקנים סמוך לבית לפיד

על שטחים ציבוריים: שירות הביטחון הכללי מתכנן להקים בקרוב "מתקנים ביטחוניים" כחלק מהעבודות בביתו של ראש הממשלה יאיר לפיד בתל אביב • ממתינים להיתרי בניה (בארץ)

יאיר לפיד סמוך לביתו (צילום: פלאש 90)

שירות הביטחון הכללי מתכנן להקים בקרוב "מתקנים ביטחוניים" על שטחים ציבוריים פתוחים כחלק מהעבודות בביתו של ראש הממשלה יאיר לפיד בתל אביב.

על פי הדיווח של מיכאל שמש ב'כאן', שכניו של לפיד קיבלו את האפשרות להתנגד לתוכניות. בקרוב יחלו עבודות סמוך לבית הפרטי של ראש הממשלה כדי למגן אותו. משרד ראש הממשלה ושב"כ מבקשים לקבל היתר בנייה להקמת המתקנים הללו.

עוד דווח כי מי שמטפלת בבקשה הזאת היא ועדת המשנה למתקנים ביטחוניים, ועדה שיש לה את הכלים לזרז את מתן היתר הבנייה, והיא בעלת סמכויות מיוחדות שמאפשרות להטיל סיווג על פירוט התוכניות של שב"כ בנוגע להקמת המתקנים מטעמים ביטחוניים.

יודגש כי העבודות המתוכננות בבית לפיד הן בהיקף מצומצם יותר מאלו שנעשו בביתו של רה"מ לשעבר נפתלי בנט ברעננה. הן יכללו בין היתר הקמה של מבנים יבילים, שניתן יהיה להסיר בקלות, אך בשטחים הציבוריים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
עושקים כספי ציבור... הוא ראש ממשלת מ-ע-ב-ר
אדיר
25
העיקר היהיר החלול הצהיר שהוא לא כמו בנט והוא עובר לירושלים ועובד בשבילנו, עלק, עובד עלינו.
נו עוד מבצר?
24
למה אצל ביבי להחליף תריס היה צריך אישור של היועמש צביעות
ללא שם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: