מתכון: סיגר ממולא בטוב טעם לצד סלט ירוק

מורן פינטו ממשיכה להפוך את השבת שלכם לחוויה בלתי נשכחת, והשבוע: מתכון לסיגר ממולא בשפע של טעמים ובטוב טעם, לצד סלט ירוק, וזילוף עדין של טחינה וסילאן (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סיגר ממולא (צילום: מורן פינטו)

מורן פינטו ממשיכה להפוך את השבת שלכם לחוויה בלתי נשכחת, והשבוע: מתכון לסיגר ממולא בשפע של טעמים ובטוב טעם, לצד סלט ירוק, וזילוף עדין של טחינה וסילאן

המצרכים לסיגר ממולא בטוב טעם

15 עלי סיגר

1 סלסלת פיטריות שמפניון טריות

4 פיטריות פורטבלו

3 בצל לבן

מלח

פלפל גרוס

חופן אגוזי מלך קצוצים גס

1/2 ליטר שמן לטיגון עמוק

טחינה גולמית

סילאן

אופן ההכנת סיגר ממולא בטוב טעם

במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים בו את הבצל עד הזהבה ואת הפיטריות פרוסות דק, מתבלים במלח ופלפל, וכף סילאן

מפזרים מעל את האגוזים, מערבבים היטב, ומקררים מעט.

בכל מרכז עלה מניחים 2,3 כפות גדושות במלית ומגלגלים.

מחממים 1/2 ליטר שמן קנולה ומטגנים היטב את הסיגרים הממולאים.

מניחים על נייר סופג. מגישים לצד סלט ירוק ומזלפים מעל טחינה וסילאן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר