מתפצפץ בפה: עוף בציפוי קריספי

גם אם הילד שלך לא אוהב עוף, למתכון העוף הקריספי של מורן הוא לא יוכל לסרב. פולקעס, חרדל גרגירים ודבש בהחלט עושים את ההבדל. מתכון שהוא מעדן אמיתי (אוכל)

עוף בציפוי קירספי, מעדן אמיתי (צילום: כיכר השבת)

מתכון לעוף בציפוי קריספי

  • 6-8 פולקע׳ס
  • 4 כפות חרדל גרגירים
  • 3 כפות דבש
  • 1 כף מיונז
  • מלח
  • פלפל
  • 4 שיני שום כתוש
  • 1.5-2 כוסות פירורי פנקו או קורנפלקס

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום בינוני.
  • בקערה מערבבים יחד מיונז, חרדל, דבש, מלח, פלפל ודבש.
  • טובלים את העופות במרינדה.
  • ואז מצפים בפירורים היטב מכל הצדדים
  • מניחים על תבנית חסינת אש
  • ואופים למשך שעה.
  • לא לכסות בנייר כסף לא באפיה ולא לאחריה, האדים ירטיבו את הקריספיות!

מורן פינטו
Mpinto166@gmail.com

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
בוריאציות שונות.. אבל זאת עולה על כולם !! מוצלח ביותר. תודה.
חנה
4
עוף קריספי זה הכי טעים שיש
אורית ב
3
זה המכון של העוף המנצח.
יהודית
2
האם החרדל גרגירים לא עושה קצת מרירות ?
תמנע
1
אתמול וכולם נהנו ! ללקק את האצבעות...
מרים רובין

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: