מתכון: ספייסי טונה בקרם אבוקדו

רוצים לשדרג את השבת שלכם? השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' בכיכר השבת, מגישה מתכון מיוחד לספייסי טונה בקרם אבוקדו ובזילוף שמן זית • צפו (אוכל, מתכונים)

המוצרים לספייסי טונה בקרם אבוקדו ושמן זית

  • 200 גר׳ טונה טריה
  • 1 כף צ׳ילי גרוס
  • 4 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 100 גר׳ שומשום

לקרם אבוקדו:

  • 1 אבוקדו גדול ובשרני
  • 2 שיני שום כתוש
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • לזילוף: שמן זית או שמן אבוקדו

אופן ההכנה של ספייסי טונה בקרם אבוקדו ושמן זית

  • קוצצים את הטונה היטב ושמים בקערה.
  • מוסיפים שום, צ׳ילי, מלח ופלפל
  • מניחים בצד להשריה למשך 20-30 דק׳
  • יוצרים כדורים ומגלגלים בשומשום.
  • מועכים היטב את האבוקדו ומתבלים

להגשה

  • בכל צלחת אישית מניחים 2 כפות של קרם אבוקדו במרכז
  • מניחים כדור דג
  • מזלפים שמן זית סביב
  • מקשטים בעלי בצל ירוק

שבת נעימה
מורן פינטו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
אנחנו קניבלים?
השף
12
זה נראה מאוד טעים זה לא נורא לאכול את זה חי ? אין כאבי בטן אחר כך? תודה על הרעיון
אפרתוש
11
האם ניתן לכבוש את הטונה קצת יותר ? ואם כן , כיצד ? תודה רבה.
ברוריה
10
הטעמים פה נראים מדוייקים ומופלאים. חייבת לנסות...
רות
9
מה הבעיה להניח את התבלין מבלי לשבור את הצנצנת?
עיה
8
לא בנינאדם
מושט
7
בבבעעעעע.....מגעיללל....
עעעע
6
מה הכמיות האלה
שף מנוסה
5
ספיסי טונה זה רץ חזק בסושי.
סושי
4
אבוקדו בעצמו הוא מאוד מאוד שומני
אני
3
עם דג סלמון ומיונז במקום החריף תנסו שווה
יהודה
2
מה יש למורן נגד בישול? רוב המתכונים שלה כמעט ללא בישול, וזה גם לא בריא. ישנם חיידקים בדגים חייבים בישול.
אילנה
1
לא כדי לעשות מה שהיא עשתה לשים שלוש כפות שמן זית ליופי אסור לשכוח ששמן זית זה שמן דומיננטי וחזק אני מאוד ממליץ לעשות לזה איזה רוטב מיחד אבל באופן כללי היא מכינה מאוד טוב וטעים ומגניב אני חושב שמתכון למתכון היא יותר טובה ויותר טובה....................
שף

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: