המוצרים לספייסי טונה בקרם אבוקדו ושמן זית
- 200 גר׳ טונה טריה
 - 1 כף צ׳ילי גרוס
 - 4 שיני שום כתושות
 - מלח
 - פלפל גרוס
 - 100 גר׳ שומשום
 
לקרם אבוקדו:
- 1 אבוקדו גדול ובשרני
 - 2 שיני שום כתוש
 - מלח
 - פלפל
 - שמן זית
 - לזילוף: שמן זית או שמן אבוקדו
 
אופן ההכנה של ספייסי טונה בקרם אבוקדו ושמן זית
- קוצצים את הטונה היטב ושמים בקערה.
 - מוסיפים שום, צ׳ילי, מלח ופלפל
 - מניחים בצד להשריה למשך 20-30 דק׳
 - יוצרים כדורים ומגלגלים בשומשום.
 - מועכים היטב את האבוקדו ומתבלים
 
להגשה
- בכל צלחת אישית מניחים 2 כפות של קרם אבוקדו במרכז
 - מניחים כדור דג
 - מזלפים שמן זית סביב
 - מקשטים בעלי בצל ירוק
 
שבת נעימה
מורן פינטו






0 תגובות