לפתיחה: ממרח עגבניות צלויות • מתכון כשר לפסח

שפית הבית של "כיכר השבת" מורן פינטו מגישה 9 מתכונים מיוחדים, שיפארו את שולחן הסדר שלכם • מתכון לממרח עגבניות צלויות מתקתק, מדהים עם מצת מכונה (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
כשר לפסח: ממרח עגבניות צלויות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 סלסלת עגבניות שרי
  • 1 כוס שמן זית
  • 2 ראשי שום מפורקות בקליפתן
  • מלח גס
  • 1 צרור עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:

מחממים תנור על גריל לחום של 180 מעלות.
מניחים בתבנית עגבניות שרי ומזלפים מעליהם שמן זית במידה שווה.
מפזרים מלח גס בנדיבות.
ומפזרים סביב את שיני השום.
צולים בתנור כ45 דק׳ עד ששיני השום רכים והעגבניות שזופות.
מקררים מעט.
מעבירים את העגבניות ואת השום כשהוא קלוף לכלי גבוה ומוסיפים את עלי הבזליקום.
טוחנים בעזרת מקל בלנדר.
טועמים ומתקנים תיבול.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר