מי לא אוכל?

ייחודי: כך נכין אוזני המן בטעם שום שמיר

חג פורים מתקרב: כולנו אוהבים לאכול אוזני המן עסיסים, הפעם נכין אוזן המן ייחודי ושונה בטעם שום שמיר • מתכון קליל ופשוט שיעשה לנו את החג שמח הרבה יותר (אוכל)

אוזני המן בטעם שום שמיר (צילום: רמי לוי)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילה בצק פריך מלוח - רמי לוי
  • 1/4 כוס שמיר קצוץ דק
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
  • 200 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 100 גרם פרמזן מגורר
  • לציפוי:
  • ביצה טרופה
  • כף שמיר קצוץ
  • כפית שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • קצח

אופן ההכנה:

1.מערבבים את כל מרכיבי המלית יחד

2.פורסים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים

3.מברישים את קצוות העיגול בביצה טרופה

4.מניחים מלית באמצע ומקפלים לאוזן המן מהודקת

5.מניחים על תבנית מרובדת נייר אפייה

6.מוסיפים לביצה הטרופה כף שמיר קצוץ, שמן זית וכפית שום גבישי

7.מברישים את אוזני ההמן , מפזרים קצח ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.

לבריאות וחג שמח!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר