מתכון לבטטות בתנור

מאסתם בתפוחי האדמה? הגיע הזמן לנסות את אחיו המתוק - הבטטה. קבלו מתכון לבטטות עם אננס, סוכר ומיץ לימון, בטעם משובח

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
(פלאש 90)

מאסתם בתפוחי האדמה? הגיע הזמן לנסות את אחיו המתוק - הבטטה. קבלו מתכון לבטטות עם אננס, סוכר ומיץ לימון.

רכיבים:

3 בטטות

4 כפיות מרגרינה או 2 כפיות שמן (לבחירה)

רבע כוס אננס משומר, חתוך לקוביות קטנות

חצי כוס סוכר חום

מיץ לימון לפי הטעם (לבחירה)

כל חצי בטטה = מנה אחת

כך תכינו:

לאפות, לאדות או לבשל במיקרוגל 3 בטטות שלמות ורחוצות עד שיתרככו.

לבישול במיקרוגל: עוטפים את הבטטות בנייר אפייה לח, מחוררים את הבטטות עם מזלג כדי לאפשר לאדים לצאת, עוטפים בניר ומכניסים לשקית ניילון.

סוגרים ומבשלים כ-6 דקות על חום גבוה.

לחצות את הבטטות, לשים את התוכן בקערה, למעוך עם סוכר חום, אננס, מרגרינה, ומיץ לימון.

להחזיר לקליפות, ולהערים קצת, לאפות עד שהבטטה המעוכה מקבלת קרום מוזהב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר