שולחן עורך: מתכון לעוף מדהים ביין לבן

מתכון לעוף ביין לבן: המעדן הבא מתאים לעלות על שולחן הסדר, ולכבד את חלק ה"שולחו עורך" כהלכה. חלקי עוף ביין לבן, עם בצל ושמן זית - תענוג השמור לבני חורין בלבד

(פלאש 90)

כבני מלכים: המעדן הבא מתאים לעלות על שולחן הסדר, ולכבד את חלק ה"שולחו עורך" כהלכה. חלקי עוף ביין לבן, עם בצל ושמן זית - תענוג השמור לבני חורין בלבד.

החומרים לעוף ביין לבן:

חלקי עוף לפי בחירה,

יין לבן משובח

בצל שלם,

שמן זית,

מלח

אופן ההכנה:

מטגנים חלקי בצל בשמן זית. מניחים את חלקי העוף עד להשחמה משני צידיו. מוסיפים תבלינים (לפי המנהג והטעם), ואחר-כך חצי כוס יין.

כשהיין מתאדה, יש להוסיף עוד, עד לתום הבישול.

אפשר להגיש לצד תפוחי אדמה צלויים בתנור.

חג שמח וטעים!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
זה מעדן!!!!!!!!!
תמי

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: