כזה עוד לא טעמתם: כבד צלוי באגס ויין

מתכון לכבדים צלויים באגסים ויין: לכבד טעם עשיר ומיוחד שתוכלו להכין ממנו תבשילים נהדרים, מתוקים מלוחים ונימוחים. הוא הולך נהדר עם פטריות בצלים יין וריבות

מתכון לכבדים צלויים באגסים ויין: לכבד טעם עשיר ומיוחד שתוכלו להכין ממנו תבשילים נהדרים, מתוקים מלוחים ונימוחים.

הוא הולך נהדר עם פטריות בצלים יין וריבות

מליבת האגסים ניתן להיפרד ע"י כף פריזאית, או סכין קטן של חיתוך פרות.

מתכון לכבדים צלויים באגסים ויין

מצרכים:

400 גר' כבדים צלויים חצויים לשניים.

2 כפות שמן זית.

1 בצל סגול פרוס דק.

2 כפות סוכר חום.

4-6 אגסים ירוקים קלופים וחתוכים לרבעים- ללא ליבה.

1-1/2 כוס יין אדום-קברנה/סירה.

מלח, פלפל שחור גרוס טרי.

אופן ההכנה

מחממים מחבת ובה את שמן הזית.

מכניסים את פרוסות הבצל לטיגון קל ומערבבים כל הזמן.

מוסיפים את הסוכר, המלח,והפלפל.

מוסיפים את הכבדים ומערבבים היטב.

שופכים את היין למחבת ומבשלים כ-5 דק'.

מניחים את האגסים בין הכבדים ומערבבים.

מבשלים עוד 10-15 דק' באש בינונית, או עד שהיין מצטמצם כמעט לגמרי.

מאוד טעים לצד סלט עלי בייבי ברוטב וינגרייט, או פירה ירקות שורש.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
ממש שדרוג לכבד הישן עם הביצים והסוכר. שווה לנסות.
מרים
4
של 200 מעלות?
תתת
3
התמונות הביתיות ממש מוציאות את האוכל בצורה 'לא יפה'.(אסור לומר מגעיל על אוכל.)
קובי
2
שלום אשמח לקבל מתכון לפירה שורשים
ריקה
1
שלום אשמח לקבל מתכון לפירה שורשים תודה
ריקה

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: