ישראל במלחמהישראל במלחמה

מתכון לכבדים צלויים באגסים ויין

מתכון לכבדים צלויים באגסים ויין: לכבד טעם עשיר ומיוחד שתוכלו להכין ממנו תבשילים נהדרים, מתוקים מלוחים ונימוחים. הוא הולך נהדר עם פטריות בצלים יין וריבות

מורן פינטו | כיכר השבת |

מתכון לכבדים צלויים באגסים ויין: לכבד טעם עשיר ומיוחד שתוכלו להכין ממנו תבשילים נהדרים, מתוקים מלוחים ונימוחים.

הוא הולך נהדר עם פטריות בצלים יין וריבות

מליבת האגסים ניתן להיפרד ע"י כף פריזאית, או סכין קטן של חיתוך פרות.

מתכון לכבדים צלויים באגסים ויין

מצרכים:

400 גר' כבדים צלויים חצויים לשניים.

2 כפות שמן זית.

1 בצל סגול פרוס דק.

2 כפות סוכר חום.

4-6 אגסים ירוקים קלופים וחתוכים לרבעים- ללא ליבה.

1-1/2 כוס יין אדום-קברנה/סירה.

מלח, פלפל שחור גרוס טרי.

אופן ההכנה

מחממים מחבת ובה את שמן הזית.

מכניסים את פרוסות הבצל לטיגון קל ומערבבים כל הזמן.

מוסיפים את הסוכר, המלח,והפלפל.

מוסיפים את הכבדים ומערבבים היטב.

שופכים את היין למחבת ומבשלים כ-5 דק'.

מניחים את האגסים בין הכבדים ומערבבים.

מבשלים עוד 10-15 דק' באש בינונית, או עד שהיין מצטמצם כמעט לגמרי.

מאוד טעים לצד סלט עלי בייבי ברוטב וינגרייט, או פירה ירקות שורש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר