עם 1.5 מיליון עוקבים: הכוכב החדש של הדמוקרטים למד לקח חשוב
ג'ק שלוסברג, נכדו היחיד של הנשיא המנוח קנדי גילה שפופולריות ברשתות לא מבטיחה הצלחה בבחירות (בעולם)


אלפי שוטרים נפרסו לקראת מחאת הרכבים הגדולה של הציבור החרדי • הושגו הבנות עם המארגנים: נסיעה בנתיב ימני במהירות 50 קמ"ש | 'כל עוד חופש התנועה נשמר - המחאה תימשך', נמסר ל'כיכר השבת' על ידי אגף התנועה במשטרה (חדשות חרדים)
חנני ברייטקופףבאירוע סגור ומרגש, אליו הוזמנו אנשי תקשורת, חברים ואנשי תעשייה, חשף משפיען הרשת דודי קפלר סרט דוקומנטרי אישי המתעד מסע יוצא דופן של שינוי, התמודדות וצמיחה בזמן אמת (חרדים)
כיכר השבתהתפתחות דרמטית בעתירות לביטול בחירתו של מבקר המדינה, עו"ד מיכאל ראבילו: הכנסת הגישה את תשובתה המלאה לעליון ודורשת לדחות על הסף את הבקשות לפסילת הבחירות • מהודעת הכנסת עולה תמונה של מה שהתרחש מאחורי הפרגוד: חברי כנסת משני הצדדים הפוליטיים תועדו יוצאים עם טלפונים במצב צילום, ואף מראים את פתקי ההצבעה (משפט)
משה כהןלפני 1001 שנים, בט' בתמוז ד'תרפ"ה, רעדה העיר אוריה שבדרום איטליה בעקבות פלישת הכוחות הפאטמיםשהביאה עמה חורבן קשה | ילד אחד, שבתי דונולו שמו, נלקח בשבי - ניצל והפך לאחד המשפיעים בהיסטוריה היהודית (היסטוריה)
ישראל שפיראפעילות משותפת של משטרה ושב"ס חשפה רחפן חשוד בשטח פתוח • לבנת חבלה, טלפון נייד ותחמושת הוסלקו ברכב | חבלן נקרא לנטרל את הממצאים (משטרה)
דוד הכהןהאם ידעתם שמתחת לעורו העבה של הלווייתן הענק מסתתר מבנה עצמות המזכיר באופן מפתיע את זרוע האדם? (חדשות בעולם)
דני שפיץהשר סמוטריץ' מקדם הסדרת יישוב גבעות הרואה • 465 דונם הוכרזו כאדמות מדינה ומקודמת תב"ע ל-900 יח"ד | "מקל נוסף בגלגלי המדינה הפלסטינית שלא תקום" (בארץ)
דניאל הרץנשיא איראן מסעוד פזשקיאן שתל שתיל בבית ראש הממשלה באיסלאמאבאד לפני שקיים פגישה אישית עם ראש הממשלה שהבז שריף | אלא שהכל לא הלך כצפוי, כאשר ד"ר פזשיכאן התעקש לעשות את זה "עד הסוף" (בעולם)
ישראל גראדווהלכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ