משרד המבקר משיב לפסיקת בג"ץ מוקדם יותר היום וכותב: "הצורך בפעולה זו התעצם במהלך 33 החודשים שחלפו, אשר במהלכם לא התקיימה ולו פעולת בדיקה אחת על ידי גורם אובייקטיבי ובלתי תלוי, מלבד משרד מבקר המדינה, אשר פעל בהתאם לתכנית ביקורת שאושרה אך באפריל 2025 בפסק דין של בג"ץ" (משפט)
בני סולומוןנשיא צרפת עמנואל מקרון נצפה שוב היום מרכיב את משקפי השמש המפורסמות שלו | בפעם הקודמת הרכיב מקרון משקפי שמש לאחר שטף דם שנוצר לו בארובת העין, הגולשים לא ויתרו לו גם הפעם (מעניין)
ישראל גראדווהלכוחות ההנדסה השלימו איטום התוואי התת-קרקעי בדרום רפיח • 16 קילומטרים של מנהרות, 80 חדרי שהייה ו-30,000 קוב בטון | תיעוד מהסיום המרגש של המשימה ההיסטורית (צבא וביטחון)
ב. ניסנידרמה בבית המשפט לענייני משפחה: השופטת דחתה את תביעת האלמנה ואישרה צוואה שהדירה אותה מכל רכוש המנוח. בשיא הדיון נחשפו התכתבויות שחשפו את כוונותיו האמיתיות – והאלמנה אף חויבה לשלם הוצאות משפט בסך 30,000 שקלים (חוק ומשפט)
דניאל הרץהמפכ"ל דני לוי כינס דיון מיוחד עם סגל הפיקוד בנושא המאבק בפשיעה בחברה הערבית. במהלך הדיון נסקרה הפעילות המבצעית והמודיעינית ונבחנו צעדים להגברת האכיפה נגד ארגוני הפשיעה. המפכ"ל הורה להגביר את הלחץ על ארגוני הפשיעה, להפעיל יחידות מיוחדות גם במקומות שלא פעלו בעבר, ולהגביר את הפעילות בסופי השבוע. כמו כן הורה על מבצע מעצרים נרחב נגד יעדי פשיעה ברחבי הארץ. "המלחמה בפשיעה בחברה הערבית היא משימה לאומית מהמעלה הראשונה. נפעל ללא פשרות מול ארגוני הפשיעה, נמשיך להכות בהם ללא רחם ונרדוף אותם עד למיצוי הדין".
קובי רוזןהשר הודיע בפגישה עם ראש עיריית שדרות כי עבודת המטה הושלמה • "ברגע שנקבל אור ירוק מראש הממשלה נתחיל" | קריאה לנתניהו: תן את האישור (בארץ)
קובי אטינגרלוחם במילואים נפצע באורח קשה היום כתוצאה מפיצוץ בדרום לבנון. הלוחם פונה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים ומשפחתו עודכנה, כך נמסר מדובר צה"ל.
קובי אטינגרהמנהיג הספרדי בהנחיה גורפת לקראת עצרת המחאה: לא לחסום כבישים | גפני הגיב לטענות האפליה העדתית - והוציא את השד מהבקבוק | חסרי חוש הומור עם חמאה על הראש: "סערת פינדרוס ולזימי" | בגלל צבע שחור: ניסיון מעצר תלמיד ישיבה הסתיים בריקודים | חוק התקשורת של קרעי סופג מכה: ח"כ מעוז יתנגד | ט"ו תמוז: אלפים פוקדים את ציון ה'אור החיים' הקדוש (מעייריב)
איצלה כץכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ