מחזה מעורר חלחלה: רכבים נסחפו בזרם אדיר במהלך סופה קיצונית
טייפון יאגי, הסופה החזקה ביותר השנה בסין, גרם לפינוי 260 אלף איש במחוז ליאונינג | הטייפון הביא להצפות נרחבות, שיבושים בתחבורה וסגירת בתי ספר (בעולם)


לאחר כמעט שלוש שנים ש'עין מבוע' היה סגור לקהל, הוא נפתח לציבור לפני כשבועיים | אחרי שישראל שפירא טבל במקום הוא צולל אל המקורות שמגדירים את המים כ"קדושים" (בארץ)
ישראל שפיראנתוני הנדל"ן לחודשים מרץ-מאי 2026 חושפים ירידה של 10.6% בעסקאות • שוק היד השנייה סופג מכה קשה בעוד הדירות החדשות שומרות על יציבות | מה קורה בערים החרדיות? (נדל"ן)
דניאל הרץבמילים מרטטות לב ובמפגש דרמטי ובלתי נשכח, שחזרה שורדת השבי נועה ארגמני את רגעי החילוץ ההרואיים שלה מלב עזה במבצע ארנון. במהלך משדר חגיגי שבו ישבה לצד הלוחם שהגן עליה בגופו, ערכה ארגמני השוואה היסטורית ומצמררת בין מבצע אנטבה לחילוצה האישי, שיתפה בתחושותיה באותם 246 ימים ארוכים של בדידות וחושך מוחלט, והביאה עמה מסר מהדהד (אנשים)
יאיר טוקרארה"ב הקפיאה את פינוי מטוסי התדלוק מנתב"ג בשל ההסלמה מול איראן ולראשונה ישראל לא נתנה למטוסים לנחות בנתב"ג • רשות שדות התעופה מזהירה: עשרות אלפי כרטיסי טיסה עלולים להתבטל | משחקי כוחות בשיא עונת הקיץ (תעופה)
איציק אברהםהאדמו"ר מויז'ניץ בית שמש ערך את השבת האחרונה בעמנואל, שם הוא שוהה בימים אלו למנוחה • המוני תושבים ואורחים מכל החוגים נהרו למעמדי הקודש במחיצתו • הרבי מעודד בעוז את פיתוח הקהילה במקום, המונה כיום קרוב לשני מניינים • צפו בתיעוד ממוצאי השבת (חסידים)
חיים רוזנבויםדרמה בלשכת הגיוס: בחור חסידי, נכדו של האדמו"ר מזידטשוב, הגיע בתמימות ללשכת הגיוס להסדיר מעמדו, וגילה כי הוא מוגדר כעריק ונעצר • מעצרו המיידי הצית גל מחאות וזעם ברחוב החרדי • החשש: גל מעצרים נוסף של בחורי ישיבות שהסתמכו על הסדרים קודמים • "כיכר השבת" עם כל הפרטים (חרדים)
חיים רוזנבויםיו"ר יהדות התורה ניצב במקום הראשון בנוכחות במשכן מבין כלל חברי הכנסת ויש לו יותר מ-2,193 שעות במשכן | הפער בין חבר הכנסת מקלב למקום השני: 224 שעות (פוליטי מדיני)
חנני ברייטקופףמהפכת הטיסות מעמידה את עולם ההלכה בפני אתגר מרתק: האם הנוסע מערבה מחויב לצום 33 שעות רצופות? | פוסקי הדור מכריעים בשאלת "הזמן הגמיש", בין שקיעת החמה מבעד לחלון המטוס לבין סכנת ההתייבשות (חדשות בארץ)
דני שפיץכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ