צה"ל מציג: המספרים של "צוק איתן"

בסרטון מיחד שמפרסם צה"ל מוצגים חלק מפעילות הכוחות והמספרים של מבצע "צוק איתן", בהם: תקיפת 1471 מטרות חמאס הכוללות מנהרות, מפקדות, אתרי ייצור אמל"ח ומשגרים ו-176 יירוטים צפו (צבא)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
בזכות הקידוש ה' הגדול שעשו ההורים של שלושת החטופים והאמונה החזקה שלהם וגם כמובן כל התפילות של עם ישראל. חזקו ואמצו!!
חליל
ופירון להספיד
למך
2
הישראלי השחצן, זה שאוהב לגמור מהר על מנת לרוץ ולספר לחבר'ה רצוי שיגזור על עצמו קצת יותר צניעות, קצת יותר אחריות. המלחמה לא הסתיימה, טילים ורקטות עדיין נורים מתחום רצועת עזה, ישנם אנשים וילדים שעבורך הסכנה עדיין קיימת, שהשיגרה היא רק יעד להשגה. על שחצנות משלמים זכרו זאת כל הדברנים גבוהה גבוהה.
אבישג
1
החמס ממשיך לשלוח רקטות ואפילו מגביר הקצב ומגיע יותר רחוק במקום להתגאות על השגים ובנק מטרות, צריך באמת להגן על האזרחים כל עוד לא יכנסו בעזה זה לא יעזור כל התקיפות מהאוויר הבסיס של צבא זה להגן על האזרחים ולא להגן על עצמה!!
מ.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: