יעלון: "הטיפול במנהרות מוצלח"

שר הביטחון משה (בוגי) יעלון סייר ביחידות הלוחמות בגבול רצועת עזה ונפגש עם המפקדים והלוחמים, וקיבל סקירה על פעילות הכוחות בעזה: "ההישגים שלנו טובים" (צבא)

|
1
| כיכר השבת |

מבצע צוק איתן: שר הביטחון משה בוגי יעלון סייר הצהריים (רביעי) ביחידות הלוחמות בגבול רצועת עזה ונפגש עם המפקדים והלוחמים תוך כדי שהוא מקבל סקירות על פעילות הכוחות הלוחמים בגזרות השונות בתוך רצועת עזה.

יעלון אמר לחיילים: "אני מתרשם שהטיפול במנהרות הוא מוצלח מאוד עד עתה. ההישגים שלנו עד עתה טובים מאוד. הגענו לרוב המכריע של המנהרות, ותהליך השמדתן נמצא בעיצומו. יש לכך חשיבות עצומה. העבודה שנעשית כאן מקצועית מאוד ויסודית מאוד".

"זו הזדמנות עבורי להביע הערכה על הפעילות שלכם" הוסיף שר הביטחון ואמר: "בשמי ובשם העם בישראל. אין צורך להסביר לכם את חשיבות המשימה ואת המשמעות של מנהרה שחוצה את הגבול לתוך יישוב ישראלי".

לדבריו, "הקרב הוא על הבית והמהלך שאתם מבצעים הוא מוצדק מאין כמותו. הרוח נכונה והמוטיבציה גבוהה. דעו כי אזרחי ישראל מעניקים לכם רוח גבית, תומכים בכם ומחבקים אתכם".

במהלך הביקור שוחח יעלון בקשר הצבאי עם מפקד חטיבת גולני, אלוף משנה רסאן עליאן, ששב לאחר שנפצע מבית החולים לפקד על כוחותיו בשטח.

צפו (צילום: דו"צ)

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
עד שלא נשוב בתשובה שלימה, כולנו חרדים, דתיים וחילונים, הטרור לא יפסק והטיפול בהם לא יסתיים. לא חבל שמשקיעים כל כך הרבה אנרגיות ואבידות יקרות כשהמפתח אחר לגמרי???????????????? - תשובה ומעשים טובים....
בעזרת השם
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות