בעקבות בראל הי"ד

בני גנץ: "לחיילי צה"ל יש גיבוי מלא לפעול"

גנץ נשא דברים בטקס חילופי מפקד חיל הים והפרקליט הצבאי הראשי, הוא התייחס לפרשת בראל חדריה שמואלי ז"ל אך הבהיר "לחיילי צה"ל יש גיבוי מלא לפעול לנטרול"(בארץ)

בטקס חילופי מפקד חיל הים והפרקליט הצבאי הראשי שהתקיים היום (רביעי), נשא דברים שר הביטחון בני גנץ. בנוסף, באירוע נכח הרמטכ"ל אביב כוכבי.

גנץ, התייחס לנפילתו של הלוחם בראל חדריה שמואלי ז"ל בהפרות סדר בגבול עזה ואמר כי הוא "מבקש להביע צער עמוק על נפילתו של הלוחם בראל חדריה שמואלי ז"ל, במהלך פעילות מבצעית להגנה על תושבי הדרום. הייתי אצל משפחתו וכך גם הרמטכ"ל, שמענו את כאבם וליבנו איתם גם היום. נמשיך ללוות את המשפחה ולחזק אותה".

"צה"ל עוסק במשימות מבצעיות כל יום, בכל שעה, והוא גוף שתרבות התחקירים בו היא מהטובות בארץ ובעולם. אני סומך על הרמטכ"ל, מפקד הפיקוד וכלל הגורמים, שידעו להפיק את הלקחים הנדרשים באופן הכי עמוק ובשקיפות בכל ההיבטים".

גנץ הבהיר: "אני מבקש להדגיש כי לחיילי צה"ל יש גיבוי מלא לפעול לנטרול כל מי שיש לו אמצעי וכוונה ובהתאם לפקודות. את הוראות הפתיחה באש קובע הדרג הצבאי בלבד, בהתאם לחוק ולפי הצורך המבצעי וכך גם ימשיך להיות."

כמו כן, שר הביטחון הודה למפקד חיל הים היוצא אלוף אלי שרביט ולפצ"ר היוצא אלוף שרון אפק, על שירותם ארוך השנים ותרומתם לביטחון ישראל. ובירך על כניסתם של אלוף דוד סלמה ואלופה יפעת תומר ירושלמי לתפקיד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
הכל אשמים השמאלנים הרשעים כולל הבג"צ הרסתם את ביטחון החיילים
יח
10
סע למשפחה גבר גבר ותפסיק לבלבל את המח סע לדבר עם חבר שלך אבו מאזן תן לו קצת כסף
ללא שם
9
חייבים לשנות את הוראות הפתיחה באש.....הפיקוד בצבא הם שמאלנים עם מוסר מעוות.....גנץ שקרן- קושרים לחיילים את הידיים.....אוסרים עליהם לירות......רק להכיל ולהכיל......והתוצאה שחיילינו משלמים על זה בחייהם...
רוני
8
נמשיך ללות את המשפחה? לא באת לנחם אותם לא הגעת לבית החולים? קל לשחרר מילים באוויר. חשבנו אותך לגבר בסוף יצאת כמו כל הממשלה הזאת ועלית על כולם שנפגשת עם ראש שונאי ישראל. בקיצור יצאת מזעזע
ניר
7
אין להם שום גיבוי ושום כלום. הם בשר תותחים שלכם. ציונים קופים. לכו הביתה ונקים כאן מדינה יהודית אמיתית.
ימח וידח!!
6
כן, יש להם אישור מלא לפעול בנצירת נשק והכלה של אירועי הטרור. חיילי צה"ל קיבלו אישור מלא לסכן את חייהם כדי להציל את חיי נתיני האויב.
שאול א.
5
ניגב את הדם מהידיים כשיצא משם?
אליהו
4
איזה גיבוי בדיוק אולי גיבוי למחבלים מטעם מערכת המשפט.. פח אשפה
חנה
3
בעילום שם
בושה וחרפה.עוד פעם אחת מתקרבים לגדר המנו
2
איזה טמבל
טמבל
1
לא חידש כלום. בני ...בוא נדבר על האפס תגובה של צה"ל לרצח של הצלף הנערץ...
יאיר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: