אש בכניסה לעיר

קרב יריות ממושך • תיעוד דרמטי: כך חוסל הערב המחבל

מצלמות האבטחה תיעדו את קרב היריות שניהלו המאבטחים האזרחים בכניסה למעלה אדומים עם המחבל שניסה לבצע במקום פיגוע נוסף (TV)

תיעוד דרמטי מקרב היריות שהתנהל הערב (רביעי) בין המחבל עודאי תמימי, שביצע את הפיגוע בשועפט לפני כשבועיים ורצח למוות את נועה לזר הי"ד והערב ניסה לפגוע בחיילים שוב - נלכד במצלמות האבטחה. 'כיכר השבת' מפרסם את התיעוד המלא והדרמטי.

בתיעוד נראה המחבל יורה ללא הפוגה לעבר המאבטחים האזרחיים הניצבים במחסום. אלו משיבים באש עד שמצליחים לחסל אותו. באירוע נפצע באורח קל אחד המאבטחים.

מפקד מחוז שי ניצב עוזי לוי הגיע הערב לזירת הפיגוע, מלווה בראש העיר מעלה אדומים ואמר כי נמנע אסון גדול. הוא גולל את מה שהתנהל הערב במקום: "התנהל קרב יריות ובסופו המחבל נוטרל. אחרי בדיקה וזיהוי התברר שזה אותו מחבל שביצע את הפיגוע במחסום שועפט".

עוד אמר מפקד המחוז: "אני שמח לבשר שהיום נמנע אסון גדול. אני יכול להגיד שהמחבל נלחם ופתח באש. אנחנו נגביר את הערנות פה בעיר".

צפו בתיעוד הדרמטי.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

41
התיעוד שלכם ממש לא ברור, יש תיעודים של החיסול הרבה יותר יפים וברורים.
ש.ל.
40
תודה לך, השם יתברך!
דוד
39
ריסס אותו אני רוצה את המאבטח התותח הזה אצלי בעסק
משה
ריסס אותו?החטיא את רוב הכדורים
תמימי
38
לירות כדי לחסל....
הרבה זמן
37
אני ראיתי את זה בלי טשטוש
אוראל
36
יש הוא סבל רוצח ילדות יהודיות
כן יאבדו
35
כן יאהבדו קול הויבך אשם
לוי
כן יאבדו כל אויביך ה
ראטון
34
מנייאק ממחון ניסוואן
גר צדק
33
יואו גיליתם את אמריקה שזה המחבל משועפט,הכל כתוב בכתבה,אם אין לכם מה לכתוב אז על תכתבו,ונכון שכיף להסתכל על הסרטון 200 פעם?
אריק
רק חבל שזה מטושטש שנהנה קצת לראות אותו סובל
ערבי זבל
32
כן יאבדו כל אויבך ה פצצה של חיסול!!
משה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: