"לא טוב לישראל"

צבי יחזקאלי: "מדאיג, להיערך לכך שטראמפ לא אותו איש של הבטחות" 

ברקע המשא ומתן הישיר בין ארצות הברית לחמאס, הפרשן הוותיק לענייני ערבים מנתח: "בסופו של דבר ישראל צריכה להיערך לזה שטראמפ של ההבטחות הוא לגמרי לא טראמפ של המציאות" (בארץ)

צבי יחזקאלי

הפרשן לענייני ערבים של ערוץ I24NEWS התייחס למשא ומתן הישיר בין ארצות הברית ל, ברקע רצון של ארגון הטרור להגיע לעסקה לפני ביקורו של באזור, והסביר כי מדובר בדבר מדאיג.

"כל דיווח על משא ומתן מעל הראש שלנו הוא מדאיג", אמר יחזקאלי אמש בערוץ. "תראו מה קרה עם החות'ים, שנסגרה עסקה שהיא מעל לראשנו, ובכל זאת הם ממשיכים לירות עלינו ויש עליהם הפסקת אש מארצות הברית. וגם הפסקת האש עם איראן.

"וכעת חמאס. זה אותו נשיא שהבטיח את פתיחת שערי הגיהנום ואני לא יודע כבר למי להאמין - להצהרות של הבכירים שאומרים שהוא אותו טראמפ, או למה שקורה בפועל. צריך לחכות ולראות בביקור הזה מה באמת יהיה".

לדברי יחזקאלי, "מעבר לזה שבביקורו יחלוב טראמפ במירכאות את מדינות ערב לעסקאות נשק עתירות כסף, צריך לראות איפה הזווית הישראלית בהקשר הזה ושזה לא יהיה על חשבוננו. לפי מה שאני שומע בדיווחים פה, יש רצון של האמריקנים לעקוף אותנו בכל הסוגיות התקוועות - חות'ים ועזה.

"ההתבטאויות של טראמפ לאחרונה בעניין הסיוע ההומניטרי מזכירות את תקופת ביידן עם המזח הימי. גם טראמפ רוצה לעבוד ישירות מול העזתים. אין ספק שזה לא טוב לישראל ומוריד אותנו בהכרח ממטרת העל.

"בשבוע הזה, כשיבקר במפרץ ובסעודיה, טראמפ יתן הצהרות שינעמו לאזניהם של הערבים וחמאס, ואני חושב שבסופו של דבר ישראל צריכה להיערך לזה שטראמפ של ההבטחות הוא לגמרי לא טראמפ של המציאות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (98%)

לא (2%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
מי שסמך על טראמפ המשוגע, שם את כספו על קרן הצבי
אבי
8
לב מלכים ושרים ביד ה'.. מי נתן למשיסה יעקב ..זה ה' חטאנו לו..
בשט
7
הכל זה דיווחים שקריים של ערוץ 12. כבר אמרנו שהם מוכנים לעשות הכל כולל הכל כולל הקרסת מדינת ישראל בשביל מטרת על אחת והיא הפלת נתניהו .זה ערוץ חולני במחלה שנקראת שינאת ביבי.
דור
6
קודם ביידן אשם אחרי זה טראמפ אשם.. נתניהו? מאז ומתמיד קודש קדשים.. מי שעדיין מאמין בבעל פעור של דורנו נתניהו אז מגיע לו כל מה שקורה...
ממ
5
להיערך לכך שביבי הימר על תמיכת המפלגה הרפובליקנית תוך התרחקות ממצביעי המפלגה הדמוקרטית וגרם לישראל נזק היסטורי בקנה מידה אדיר.
יאנקי דודל
4
לב מלכים ורוזנים ביד השם! אם נתחזק בשמירת התורה יתהפך הכל לטובתינו, אם חלילה לא, ירחם המרחם מה צפוי לנו
שייע
3
תאמינו או שלא תאמינו הכל בגלל רדיפת לומדי התורה ברגע שתפסיקו לרדוף את לומדי התורה הכל על מקומו יבוא בשלום אדרבה תנסו תעזבו את לומדי התורה לנפשם אז כולם יפסיקו לרדוף את מדינות ישראל
יצחק בן מנחם
2
טארמפ מזהה מדינה מפגרת אז למה שיעבוד איתה??
חחח
1
מה קרה? שכחנו מי מנהל את העולם? אז מה אנחנו דנים בכלל במעלליו של זקן אדומי ג'ינג'י ? בואו נתמקד בבורא עולם ורק בו והוא כבר יסדר את הכל. לא להתבלבל!
בן של אבא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: