
ברקע המשך הלחימה באיראן, לפני מספר דקות היום (שלישי) דווח מפי מקורות בפנטגון לערוץ אל-ג’זירה: כי מפציצי B-52 מוצבים בשעה זו בבסיס דייגו גרסיה שבאוקיינוס הה.
בוול סטריט גורנל טוענים כי "ארה״ב שוקלת את האפשרות להיכנס למערכה מול איראן ולסייע לישראל בתקיפת במתקן פורדו".
גם ברשת FOX NEWS מאשרים כי "הפנטגון העביר מטוסי קרב נוספים למזרח התיכון ומרחיב את פריסת הנכסים האוויריים שכבר קיימים במזרח התיכון.
שני בכירים ישראלים אמרו לעיתונאי ברק רביד כי שראש הממשלה בנימין נתניהו, שר הביטחון ישראל כ"ץ והממסד הביטחוני בישראל סבורים שטראמפ צפוי להצטרף למלחמה בימים הקרובים ולתקוף את מתקן ההעשרה התת־קרקעי של איראן בפורדו.
גורמים המעורים בפרטי הדיונים של הממשל האמריקני אמרו ל-i24NEWS: "אם הממשל האמריקני יצטרף - זאת לא תהיה פעולה סמלית אלא משמעותית כשהיעד המרכזי הוא מתקן ההעשרת האורניום בפורדו".
0 תגובות