
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כפות שמן זית
 - 1/2 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ
 - 2 שיני שום, קצוצות
 - 1 בצל, קצוץ
 - חופן כוסברה טרייה, קצוצה
 - 290 גרם פלפלים קלויים מצנצנת
 - 800 גרם קוביות עגבניות משימורים
 - 1 כפית כמון
 - 1/2 כוס (125 מ"ל) חלב קוקוס / מים
 - מלח ים ופלפל שחור
 
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הפלפל האדום, השום והבצל ומטגנים במשך שתי דקות.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים לסיר ומבשלים במשך 10-15 דקות. מוסיפים עוד חלב קוקוס או מים למרקם דליל יותר.
3. טוחנים במוט בלנדר את המרק למרקם הרצוי, ומגישים עם סלסה, אבוקדו חתוך, צ'יפס טורטיה ופרוסות ליים.
0 תגובות