נתניהו בקזחסטן: "נצח ישראל לא ישקר"

ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה ביקרו הערב בבית הכנסת הגדול באסטנה, בירת קזחסטן והשתתפו באירוע יחד עם הקהילה היהודית ובית חב"ד (חדשות, בעולם)

ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה ביקרו הערב (רביעי) בבית הכנסת הגדול באסטנה, בירת קזחסטן, והשתתפו באירוע יחד עם הקהילה היהודית ובית חב"ד.

ראש הממשלה לנוכחים בבית הכנסת: "ישראל מקבלת מעמד איתן באומות לא מתוך הרכנת ראש, אלא מתוך עמידה איתנה וגאה. ואת זה אני אומר כאן, במרכז אסיה, במדינה מוסלמית שמכבדת את ישראל, שמכבדת את הדו-קיום ואת הסובלנות ומהווה מודל למה שצריך לקרות ויכול לקרות גם באזורנו.

"אולי השינוי הדרמטי ביותר שהרבי לא יכול היה לראות אותו זה מה שקורה בינינו לבין העולם הערבי, אבל על זה אני אספר לכם בהזדמנות אחרת. שינויים כבירים שבאו ברוח של אותו מפגש ראשון שאמר: "הדלק את נר האמת, אל תירא ואל תיחת, חזק ואמץ".

"אז כאן" סיים נתניהו: "בבית הכנסת הזה, ברוחו של הרבי מלובביץ', באסטנה בירת קזחסטן, בביקור היסטורי אני אומר לכם יחד עם אנשי משלחתי ויחד עם רעייתי: "נצח ישראל לא ישקר".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
תלך מחיל אל חיל לחזק עם ישראל ארץ ישראל ותורת ישראל מתוך אהבה אור האמת
ידידיה
3
לראות את היהודים שם מתרגשים חשוב שיהיו ביקורים כאלו בכל המקומות בטוח שזה מאוד מחזק אותם
.
2
תמיד מלכותי ונשיאותי, לא מאכזב בשום סיטואציה, ביבי ראש הממשלה המשך לגרום לכבוד לעם ישראל. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ציוני גאה
1
חבל שהוא נוסע לבקר את הישמעאלים צריך קודם ליסתכל על עניי עמך שמה הוא יכול לגזול יעקב אבינו היה אחד בהתנהגות עם עשו ומה שמסתיר בכניהו הקדוש ברוך הוא יגלה ואשה כמו שלו קופצת קמו חמור כדי ליצולם בסך הכל ישמעלים זה לו כבוד גדול למה שישים כיפה בפני ישמעלים צריך ליתבייש באדם כזה ולו לכבד אותו במקום לדבר ע
ללא שם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: