צפו בעשן

הפיצוצים באיראן: שבע ספינות עלו בלהבות

מלחמת הסייבר נמשכת? אחרי שורת הפיצוצים המסתוריים באיראן, שהגיעו לשיאם עם התקיפה במתקן הסמוך לכור הגרעיני בנתנז, היום פרצה שריפה בנמל בושאר. צפו (בעולם)

לפחות שבע ספינות עלו באש בשריפה שפרצה בנמל בעיר בושהר, בדרום מערב איראן - כך מדווחת היום (רביעי) סוכנות הידיעות האיראנית תסנים.

לפי הדיווח, איש לא נפגע בפיצוץ, המצטרף לשורת הפיצוצים המסתוריים בשבועות האחרונים באיראן. בסוכנות הידיעות האיראנית נמסר כי הרקע לאירוע עדיין לא ברור.

ברשת אל-מיאדין, המזוהה על חיזבאללה, דווח כי כלי השיט נשאו חומרים מסוכנים שהתלקחו. דיווחים אחרים טוענים כי מדובר במספנה המייצרת ספינות ספינות עץ.

הדיווח, ברקע שורת הפיצוצים המסתוריים בשבועות האחרונים באזורים שונים באיראן בכלל, ובאזור עיר הבירה טהרן בפרט.

לשיא הגיעו האירועים עם תקיפת המתקן הסמוך לכור הגרעיני בנתנז, פעולה המיוחסת לפי גורמי מודיעין שונים לישראל.

הפיצוץ בנתנז, נגרמה או כתוצאה מפעילות סייבר או מפצצה שהוטמנה במקום. לפי השלטונות באיראן, נגרם אז נזק כבד למתקן לפיתוח צנטריפוגות מתקדמות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
אותם. אבל למדינה הציונית לא אכפת מדם ישראל אלא רק מכבודם הלאומי המדומה והמזוייף מתוכו
באיראן גרים רבבות יהודים שפעולות כאלו מס
וואלה. שיניחו לאיראנים להגיע לפצצה ומה שיהיה יהיה. רק ראש של סאטמרע טמבל יכול לחשוב כאלו דברים גאוניים.
ימה
11
תמר רביניאן לא נרגעת:)
זה תמר רביניאן
10
הבה נתפלל ביתר כוונה את תפילת "ולמלשינים". הקב"ה כנראה כבר בתהליך של "שובר אויבים". אנו מצפים לחלק השני, "ומכניע זדים", באירן במהרה בימינו.
יצחק רפאל הכהן
9
אין ספק שיש הרבה משתפים באירן... גם להם נמאס מהמשטר
העוקב
8
עיניים להם ולא יראו..
מומחה
7
הקב"ה בכבודו ובעצמו עושה בהם שפטים שרק ילכו ויתעצמו!!! כן יאבדו כל אויבך השם.
אבי
וואלה. אז למה הוא לא עושה קצת יותר נזקים?
ירושלמי בנשמה
6
חברה, זה לא מקרי - עמית סגל פירסם לפני שבוע בערך שכהונת יוסי כהן תוארך בעוד חצי שנה.... האם יש קשר בין הפיצוצים הנשנים לפירסום הזה??? השאלה מתעצמת נוכח העובדה שיוסי יהושע פירסם שההחלטה שיוסי כהן ישאר עוד חצי שנה - כבר התקבלה לפני חצי שנה! מה נזכרו דווקא בעיתוי זה לפרסם???
אלי גלבוע
5
אתה הבא בתור...
לחמינאי
4
תמר רביניאן אחלה עבודה:)
טהרן
חחחחחחחחחח
אני
הפעם זה לא אני!!!! חחחחחחחחחחחחחחח
ניב סולטאן
3
עבודה יפה של המוסד
עבודה יפה
2
כנראה שהתופעה הפיצוצים הזאת מגיעה אליהם דרך השדים שתרגמו בערבית גין והיאטולות שלהם אומרים כי בכדורי התרופה שמספקים להם יש את הגין שגורם לקרונה ואם הם רוצים סגולה להנצל מהשדים צריכים לקרוא איית אלפאתיחה שלהם ויברחו להם השדים
יעקב
אני חושב זה רוח של קאסם סולימנאי היא עושה לנו השריפות וואללה מחר אני הולך שופך מים על קבר שלו, למה שירגיע
חמנאי
1
מדהים,הרב ניר בן ארצי דיבר על כך שיהיו פיצוצים ושרפות באירן כל יום עד שאירן תפסיק לפעול נגד ישראל....מדהים כך אכן קורה .
שושי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: