הצפות קיצוניות

תיעוד יוצא דופן מעזה: חמורים מסייעים בתעבורת תושבים תחת הצפות קיצוניות

תיעודים יוצאי דופן מהרצועה מראים חמורים שמעבירים את התושבים ברחובות המוצפים ממים | במקומות מסוימים ההצפות הגיעו לגובה של כחצי מטר (בעולם)

ההצפות ברצועה (צילום: מתוך רשתות ערביות)

גשמים עזים הביאו אתמול (שלישי) להצפות קיצוניות ברצועת . רוב התושבים נאלצו לעזוב את בתיהם במהלך המלחמה, ורבים מהם חיים כיום באוהלים ובמקלטים בסיסיים.

אוהלים רבים ניזוקו כתוצאה מהגשמים העזים, עם הצפות בגובה של 40–50 ס"מ במקומות מסוימים. בית חולים שדה אף נאלץ להפסיק את פעילותו בשל ההצפות.

בתיעודים יוצאי דופן שפורסמו מהרצועה נראו חמורים שמעבירים את התושבים ברחובות המוצפים, בהיותם כלי התחבורה היחידי שיכול לפעול תחת התנאים הקשים.

תושבים רבים מציינים כי הציוד שלהם מיושן, עם אוהלים וכיסויים בני שנתיים שלא מחזיקים מים. על פי רשת הארגונים הפלסטיניים, יש צורך דחוף בלפחות 300,000 אוהלים חדשים כדי לאכלס את 1.5 מיליון הפליטים שנותרו ללא בתים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (55%)

לא (45%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
מסכנים החמורים...
....
4
אותנו הם הטביעו בדם אומנם לא כמו התמונות ממרד בר כוכבא אבל זה מספיק כואב גם ככה
ריקי
3
בטח מעניינת הכתבה, מסכנים החמורים והחיות, כל השאר לא מעניין
יהודון גלותי
2
אתם מנסים לעורר את רחמינו על מחבלי עזה?
לא הבנתי
1
אז יש שם עדיין מיליון וחצי אנשים אז היכן ההשמדה שכולם מספרים עלינו ?
אהרוני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: