מעצר בנתב"ג

חזר מטורקיה ועורר חשד; בתיק התגלה זהב בשווי מיליון וחצי | צפו

בסוף השבוע האחרון, תושב הגליל ששב ארצה מטורקיה עורר את חשדם של הבלשים במהלך איסוף המזוודות; הוא נעצר ואז התגלו בתיקו עשרות תכשיטים יקרי ערך, אותם ניסה להבריח ארצה | תיעוד (בעולם)

ההברחות לישראל: בלשי יחידה 747 במשטרת מרחב נתב"ג בשיתוף פעולה עם מכס נתב"ג, הצליחו לסכל ניסיון הברחה של כ-8.5 ק"ג זהב של נוסע ששב מטורקיה, שני חשודים נעצרו.

זה קרה במהלך סוף השבוע בנתב"ג, כאשר בלשי היחידה המיוחדת 747 של משטרת ישראל במרחב נתב"ג הבחינו בנוסע שנחת בטיסה ישירה מטורקיה.

מכיוון שהנוסע התנהג באופן חשוד בעת איסוף המזוודות, הבלשים הבחינו בכך והורו לו בתום מעקב להעביר את כבודתו בעמדת השיקוף של המכס.

בודקי המכס באולם הנוסעים נתב"ג זיהו במזוודה תכשיטים יקרי ערך, ובכלל זה שרשראות, טבעות וצמידים, בשווי של מעל מיליון וחצי שקלים.

החשוד – תושב הגליל בשנות השלושים לחייו – עוכב והועבר להמשך חקירה בחקירות מכס ומע"מ ירושלים, בסיוע יס"מ מכס נתב"ג ברשות המסים. בהמשך, עוכב לחקירה אדם נוסף, בעל עסק לממכר תכשיטים, החשוד כי התכשיטים שייכים לו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
וואו מגרהה חחח
שירציון❤
4
זה לא זהב, חד משמעית סתם כתבה להראות שעושים משהו
גולדפילד
זה זהב 18 קראט ומעלה לכן זה הצבע.
חזי
3
לא הבנתי קחו מס ותשחררו מה הרעש
טוב
2
לא רצה להבריח כלום. פשוט הביא איתו אוצרות שייכים לו ממדינה שקנה אותם שם ורצה למכור אותם בארץ. אין כאן פשע,אין כאן שום עבירה. פשוט בישראל יש דיקטטורה של חוקי גיליוטינה.
צדיק המסיכות
1
מדינה של גנבים. כשסביי וסבותיי באו ארצה מפולין ורוסיה חיכו להם שומרי החופים וכשהאניה הגיעה מייד חטפו להם את הדרכונים, התיקים וכל השלל שהביאו מחו"ל ומאז לא החזירו להם כלום. ממשלת שודדים וגנבים. פושעים בקיצור. בנדיטים.
צדיק המסיכות

אולי גם יעניין אותך:

עוד בתיירות בעולם: