צפו בדברים

מימרן: מערכת המשפט אויבת של השר דרעי

העיתונאי אבי מימרן התייחס לדיון בבג"צ בנושא הדחת רון קובי ואמר כי מערכת המשפט לא מסוגלת לקבל את זה שאריה דרעי חזר לתפקיד שר הפנים. העיתונאי שלמה קוק: "התבטאות דרעי - אומללה" (חרדים)

העיתונאי אבי מימרן, מגיש המהדורה המרכזית ברדיו קול חי, התייחס לדיון בבג"צ בנושא הדחת רון קובי ואמר כי מערכת המשפט לא מסוגלת לקבל את זה שאריה דרעי חזר לתפקיד שר הפנים. עורך חדשות 'בקהילה' העיתונאי שלמה קוק: "התבטאות דרעי - אומללה". הפאנל המלא הערב ב'ישי ורבינא בכיכר'.

לדברי מימרן: "שוב פעם, כשאריה דרעי, השם הזה מופיע מול שופטים באשר הם - תמיד התוצאה תהיה שלילית. אם זה שבת או משהו פלילי קשור אליו, חוקי עזר שונים. איפה שהשם אריה דרעי מופיע - תמיד, תמיד, לאורך כל ה-20 שנה האחרונות הפסק דין יהיה שלילי".

אם השם שלו היה אריה ליצמן?

"בג"צ היה אומר זה החוק, שר הפנים אמור לממש את החוק, כמו שקורה בכל עיר אחרת".

מנגד, שלומי קוק טען כי ההתבטאות של דרעי נגד קובי שכינה אותו 'טרול', גרמה לרוח הדיון בבג"צ: "זה לא משנה, פעם אחת או מאה. יש את הסרטון הזה שבמערכת הבחירות בטבריה הוא מדבר נגד רון קובי. זו עובדה קיימת. זו הייתה פליטת פה מיותרת ואומללה".

מימרן הוסיף: "לדעתי לבית המשפט קשה מאוד לראות אדם כמו אריה דרעי שנמצא במשרד הפנים, חזר לתפקיד הזה, עשה את כל המסלול הזה בחזרה והציבור נותן בו אימון. קשה לו. כנס לשופט, נאור אשכנזי, מדינת חוק.. הוא אומר 'זה, ששלחנו לכלא'? הבן אדם שוחרר חזר ונבחר ובא לפה להיות שר הפנים?".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
אוהבים אותך ומצדעים לך
מאיר
12
הלו שלומי קוק בא תאמר תאמת שגם לך קשה לקבל את אריה דרעי כשר הפנים... אינשטין אמר שהטיפשות האנושית בלתי נגמרת ששומעים אותך מבינים שהוא צדק!!!!!!!!!
אביטל
11
מי שאחראי על עקירת היהדות בארץ ישראל
אין מלמדים זכות על המסית
10
מי שלא רואה עין בעין את דברי אבי מימרן הוא עיוור.
איתן
9
סתום את הפה שלך חצוף אין לך זכות לדבר על רבי אריה דרעי היקר
משה
8
עם דרעי ולכל האשכנזים שהיו מעדיפים שנישאר עם הנהגה רפה שאומרת להם כן על כל דבר
גבי
7
מר מימרן! האויב מספר אחד של החברה הישראלית זה דרעי. מזלנו שמערכת המשפט בישראל בולמת אותו.אחרת, כולנו כבר מזמן היינו שקועים עמוק בתוך מדינה מושחתת מכף רגל ועד ראש. ממליץ לך בחום לעיין היטב היטב בהפטרת השבת. טחו עיניך מראות ומהבחין בין אמת לשקר.
מיכאל
6
לראות את האסיר המשוחרר, הפושע הפלילי המורשע, היושב ראש לשעבר שבא לשדוד ממנו את המפתחות כשהוא על ערש דוויי וניענע אותו בגרון כגזלן, העבריין שאותו כינה בערוב ימיו "רשע", כשהוא לוקח את המפלגה עדי אובד, אחרי כל ההקרבה והמסירות של מרן. והנה נתניהו מחזיר את הפושע למקום הפשע... ששלוש עשרה שנים הוביל אליהו
לא רק לבג"צ
5
משיב דברים נכוחים!!!!!!! (ובעדינות יתר...)
אני
4
תותח על אבי אלוףףףף.....גזרת לקוק את הלשון אחחחחיח....כמה אתה חריףף
אני
3
היו דווקא מקרים שבהם פסיקת בג"ץ הייתה לטובת הציבור החרדי, אבל את המקרים האלה אנחנו אוהבים לשכוח.
רפאל
2
אבי מימרן אין עליך חזק
משה
1
שלומי קוק לך.תעשה פיתוח קול אחכ תדבר על רבי אריה
משה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בישי ורבינא בכיכר: