מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה ברוטב אבוקדו עשיר וטעים

אוכלים לבד? הנה ארוחה שתסגור לכם את הפינה: פסטה ברוטב אבוקדו קרמי ועסיסי שמתקתקים תוך 15 דקות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 85 גרם פסטה (מכל סוג)
  • 1/2 אבוקדו, מקולף
  • 1 שן שום, מרוסקת
  • צרור קטן של כוסברה, קצוץ גס
  • 1/2 כף מיץ ליים / לימון
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • להגשה: 1 ביצת עין וכוסברה קצוצה גס

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל החבילה בסיר מלא מים מומלחים.

2. במקביל, טוחנים במעבד מזון או במוט בלנדר את האבוקדו, השום, הכוסברה, מיץ הליים / הלימו ושמן הזית, עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר שהפסטה מתבשלת, מסננים היטב, אך לוקחים 2 כפות ממי בישול הפסטה ומוסיפים לרוטב האבוקדו. מערבבים היטב.

3. מערבבים את הפסטה והרוטב, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומגישים מיד עם ביצת עין מעל וכוסברה קצוצה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר