מה אוכלים היום?

מתכון לקציץ בשר בתנור עם רוטב טריאקי

למה לטגן אחת אחת אם אפשר להכין קציצה ענקית אחת, לאפות בתנור, לפרוס וליהנות? מינימום עבודה, מקסימום טעם: מורן פינטו עם מתכון לקציץ בשר אפוי עם רוטב טריאקי (מתכונים, אוכל)

קציץ בשר בתנור עם רוטב טריאקי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 בצל לבן, מגורד
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית ראס אל חנות
  • מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כוס רוטב טריאקי מוכן

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את כל הרכיבים מלבד רוטב הטריאקי. לשים היטב בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.

2. מעבירים את העיסה לתבנית מלבנית עם שוליים גבוהים ומחליקים את החלק העליון.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור, יוצקים מעל את רוטב הטריאקי ומחזירים לתנור ל-7 דקות נוספות. לאחר האפייה, ממתינים 5 דקות ואז פורסים לפרוסות או לקוביות את הקציצה הגדולה ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר