ליד הקפה

מתכון לעוגת גבינה, שוקולד לבן ותפוז - ללא אפייה

והשבוע, בשונה מהרגיל, מורן פינטו מכינה לנו באולפן קינוח קליל, מהיר ופשוט ליצירה, אבל עם זאת, כזה שצופן בתוכו טוויסט מרענן. אז קבלו אותה בתשואות: עוגת גבינה קרה, שחבויים בתוכה גם שוקולד לבן ונגיעות תפוז. וכמובן, תוך כדי הכנה השפית נותנת טיפים מעולים שמקלים על העבודה במטבח (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת ביסקוויטים של אסם
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 שקית פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 כף קליפת תפוז מגורדת + עוד, לקישוט

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מקציפים היטב שלושה רבעים ממיכל השמנת ואת הפודינג. מוסיפים את הגבינה.

2. את שאר השמנת ממיסים במיקרוגל בקערה קטנה, יחד עם השוקולד ומוסיפים לקערה הגדולה. מוסיפים את גרידת התפוז ומערבבים יחד היטב.

3. מסדרים בתבנית את הביסקוויטים, שופכים מעל חצי מכמות הבלילה ומיישרים. מניחים עוד שכבת ביסקוויטים ומורחים מעל את שאר הבלילה. מפזרים עוד גרידת תפוז לקישוט. שומרים את העוגה מכוסה במקרר, במשך לילה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר