ליד הקפה

ללא אפייה: עוגת גבינה, שוקולד לבן ותפוז

והשבוע, בשונה מהרגיל, מורן פינטו מכינה לנו באולפן קינוח קליל, מהיר ופשוט ליצירה, אבל עם זאת, כזה שצופן בתוכו טוויסט מרענן. אז קבלו אותה בתשואות: עוגת גבינה קרה, שחבויים בתוכה גם שוקולד לבן ונגיעות תפוז. וכמובן, תוך כדי הכנה השפית נותנת טיפים מעולים שמקלים על העבודה במטבח (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת ביסקוויטים של אסם
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 שקית פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 כף קליפת תפוז מגורדת + עוד, לקישוט

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מקציפים היטב שלושה רבעים ממיכל השמנת ואת הפודינג. מוסיפים את הגבינה.

2. את שאר השמנת ממיסים במיקרוגל בקערה קטנה, יחד עם השוקולד ומוסיפים לקערה הגדולה. מוסיפים את גרידת התפוז ומערבבים יחד היטב.

3. מסדרים בתבנית את הביסקוויטים, שופכים מעל חצי מכמות הבלילה ומיישרים. מניחים עוד שכבת ביסקוויטים ומורחים מעל את שאר הבלילה. מפזרים עוד גרידת תפוז לקישוט. שומרים את העוגה מכוסה במקרר, במשך לילה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (55%)

לא (45%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
מורן שתדעי שזה המתנת הסוף שבוע שלי!! מתכונים שלך בכיכר השבת!! אין עלייך תותחית!!
ה
5
תשובה ל 2 צריך ומורן המתכונים שלך מושלמים,העוגה הזאת נראת ממש טעימה בא לי, יאמייייייייייייייייייייי
המלכה
4
את מוצלחת כל המתכונים שלך אלופים תודה עצ הכל תמשיכי
...
3
לא צריך להרטיב את הבסקוויטים?
חגית
2
ימי
ליבי בוגלר
1
אפשר לסחוט את התפוז בתוך הבלילה במקום לגרד???
א.ר.א

עוד במבשלות בכיכר: