גוואקמולי: סלט אבוקדו עסיסי שמשדרג כל דבר

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", נעשה קפיצה קטנה למקסיקו ונכין את מטבל האבוקדו העשיר, הלא הוא הגוואקמולי, שהולך נהדר עם נאצ'וס - חטיף תירס קראנצ'י ובמיוחד לצד מנת המבורגר עסיסית (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 אבוקדו מעוך
  • 1/2 גמבה, קצוצה דק דק
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ דק דק
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ דק דק
  • מעט פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1 לימון סחוט
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • שמן זית
  • נאצ'וס קנוי - להגשה

אופן ההכנה:

בקערה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הגוואקמולי. משהים יחד כמה דקות ומגישים עם הנאצ'וס.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
שמו לב
רק תזהרו שלא יהיו גרעיני למון בממרח!! לא
לא ידעתי שככה קוראים לך😉
עזית חממי
1
נשמע טעים . אני לפעמים.שמה עגבניות ושום שמן זית מלח ופלפל קצת מיונז
תהילה

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: