מתכון למרק עגבניות בנגיעות בזיליקום

אין כמו מרק טוב ביום גשום, ושפית הבית דואגת לכם לעוד מתכון למרק, והפעם מתכון למרק עגבניות מעולה עם ארומות שקולעות בדיוק למזג אוויר חורפי, כזה שהילדים אוהבים (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ארומה שקולעת בול למזג האוויר (צילום: shutterstock)

מתכון למרק עגבניות

  • 4 עגבניות בשלות קלופות.
  • 1 קופסת עגבניות משומרות.
  • 2 בצל קצוץ.
  • 2 כפות שמן.
  • 4 שיני שום כתושות.
  • מלח, פלפל לבן.
  • 2-4 פרוסות לחם - מושרות במים וסחוטות.
  • 1 כף בזיליקום טרי- ניתן להחליף במיובש.
  • 1 כוס פסטה מוכנה לפזר מעל.

מרק עגבניות: אופן ההכנה

  • בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל והשום יחד ומתבלים במלח, ופלפל.
  • מוסיפים את העגבניות ומערבבים יחד. מוסיפים את פרוסות הלחם.
  • מוסיפים מים רותחים או ציר ירקות.
  • מבשלים 10 דק' וטוחנים במקל בלנדר.
  • טועמים ומתקנים תיבול.
  • מרתיחים שוב ומוסיפים את הבזיליקום.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר