![ארומה שקולעת בול למזג האוויר](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2012/12/04/0257ac80-f197-11ee-9d42-67d800702bc8__h521_w865.jpg)
![ארומה שקולעת בול למזג האוויר](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2012/12/04/0257ac80-f197-11ee-9d42-67d800702bc8__h521_w865.jpg)
מתכון למרק עגבניות
- 4 עגבניות בשלות קלופות.
- 1 קופסת עגבניות משומרות.
- 2 בצל קצוץ.
- 2 כפות שמן.
- 4 שיני שום כתושות.
- מלח, פלפל לבן.
- 2-4 פרוסות לחם - מושרות במים וסחוטות.
- 1 כף בזיליקום טרי- ניתן להחליף במיובש.
- 1 כוס פסטה מוכנה לפזר מעל.
מרק עגבניות: אופן ההכנה
- בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל והשום יחד ומתבלים במלח, ופלפל.
- מוסיפים את העגבניות ומערבבים יחד. מוסיפים את פרוסות הלחם.
- מוסיפים מים רותחים או ציר ירקות.
- מבשלים 10 דק' וטוחנים במקל בלנדר.
- טועמים ומתקנים תיבול.
- מרתיחים שוב ומוסיפים את הבזיליקום.