בריא יותר

מתכון לסלט סלק ותפוז חורפי ומרענן

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", השפית מורן פינטו מכינה סלט סלק ותפוז שמכיל גם בצל סגול ושמיר וכמובן, רוטב משגע - וכל זאת ב-20 דקות בלבד. את הסלק מוטב לרכוש כשהוא ארוז בוואקום, קלוף ומבושל ולחסוך ים עבודה וזמן (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 סלקים מבושלים, פרוסים לגפרורים עבים
  • 1 תפוז, מפולט
  • 1/2 בצל סגול, חתוך לרצועות
  • מספר עלי שמיר

לרוטב:

  • 1 כף דבש
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • 1 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. מניחים את הסלק, התפוז, הבצל והשמיר בקערה או צלחת גדולה.

2. בקערה נפרדת, מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב ושופכים מעל הסלט, סמוך להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות