ל"ג בעומר

מתכון לקציצות עוף ואבוקדו פיקנטיות "על האש"

קציצות קלות להכנה ומלאות בריאות לארוחה משפחתית טעימה ומהנה סביב המדורה, אבל לא רק, שכל דרך בה תרצו להגיש אותן תהיה לגיטימית. מניסיון? הכפילו כמויות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 900 גרם עוף טחון
  • 4 אבוקדו קטנים, מעוכים
  • 2 כוס בזיליקום טרי קצוץ
  • 2 פלפלי חלפיניו בינוניים, קצוצים
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפיות פפריקה
  • 2 כפיות מלח ים
  • שמן זית

אופן ההכנה:

מתכון ל-20 קציצות

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית לעיסה אחידה, ואז לשים הכל בידיים.

2. יוצרים 20 קציצות פחוסות בגודל שווה, ובעזרת מברשת בצק, מברישים כל קציצה במעט שמן זית.

3. צולים במנגל גחלים / חשמלי / מחבת פסים עד להשחמה יפה משני הצדדים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר