ספיישל שבועות

מתכון לקורנביף במרינדה - חזה בקר משובח לחג

השפית עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת קורנביף - נתח בשר כבוש במרינדה שיכבוש את כולם. העבודה פשוטה וכל מה שאתם צריכים זה רק סבלנות (מתכונים לשבועות, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קורנביף חזה בקר משובח וחגיגי (צילום: כיכר השבת)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 ק"ג חזה בקר
  • 3 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • 1/4 כוס סילאן
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף מחטי רוזמרין
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כוסות יין

אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד את החרדל, הסילאן, השמן ומחטי הרוזמרין, מתבלים במלח ופלפל שחור ובסוף את היין האדום.

2. מעבירים את חזה הבקר לתבנית פיירקס חסינת אש, ויוצקים מעל את הרוטב.

3. מכסים את התבנית ב-3 שכבות של נייר כסף, ומהדקים היטב בצדדים כדי שהאדים יכלאו בפנים, יבשלו היטב את הבשר ולא ייבשו אותו.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 3 שעות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר