ראגו זוקיני ועגבניות
ראגו זוקיני ועגבניות (צילום: www.purewow.com)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(6 מנות):

  • 6 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ גס 2 שיני שום, מקולפות קלות כתוש
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 זוקיני בינוני, פרוס
  • 1 קישוא צהוב בינוני, פרוס
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
  • 200 גרם עגבניות בשלות, קצוצים
  • 100 גרם מוצרלה, קרועה גס (אופציונלי)
  • 1/4 כוס עלי פטרוזיליה, קצוץ גס
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום, קרועים

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהבצל שקוף, 8-10 דקות.

2. מוסיפים את פרוסות הזוקיני והקישואים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים כ-2 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד שנוזלי הירקות מזהיבים.

3. מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד לריכוך, במשך כ-2 דקות נוספות. מגישים מיד, עם מוצרלה, פטרוזיליה ובזיליקום.

מקור
purewow