פסטה ברוטב אבוקדו
פסטה ברוטב אבוקדו (צילום: iamafoodblog.com)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 85 גרם פסטה (מכל סוג)
  • 1/2 אבוקדו, מקולף
  • 1 שן שום, מרוסקת
  • צרור קטן של כוסברה, קצוץ גס
  • 1/2 כף מיץ ליים / לימון
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • להגשה: 1 ביצת עין וכוסברה קצוצה גס

אופן ההכנה:

אאא

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל החבילה בסיר מלא מים מומלחים. 

2. במקביל, טוחנים במעבד מזון או במוט בלנדר את האבוקדו, השום, הכוסברה, מיץ הליים / הלימו ושמן הזית, עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר שהפסטה מתבשלת, מסננים היטב, אך לוקחים 2 כפות ממי בישול הפסטה ומוסיפים לרוטב האבוקדו. מערבבים היטב. 

3. מערבבים את הפסטה והרוטב, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומגישים מיד עם ביצת עין מעל וכוסברה קצוצה.

מקור
i am a food blog