מתכון לעוגת שוקולד עסיסית שכל אחד צריך לדעת להכין

פשוטה, בסיסית וכל כך עסיסית! חיה ללונק עם מתכון לעוגת שוקולד גמישה שתקבל בברכה כל טופינג ותוספת שתצמידו לה (מתכונים, אוכל)

חיה ללונק | כיכר השבת |
בייסיק. עוגת שוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 4 כפות קקאו
  • 250 מ"ל שמנת צמחית / שמנת מתוקה
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 חפיסת שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1. בקערה, טורפים את הביצים, השמן והסוכר. מוסיפים את הקקאו וטורפים שוב.

2. מוסיפים את הקמח, סוכר הווניל ואבקת האפייה וממשיכים לטרוף.

3. יוצקים מחצית מכמות השמנת הצמחית / המתוקה ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.

4. יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 22-26 ס"מ או לתבנית אינגליש קייק, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170-180 מעלות במשך 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

5. לקראת סוף האפייה, ממיסים במיקרוגל את חפיסת השוקולד עם המחצית הנותרת של השמנת הצמחית / המתוקה, עד לקבלת רוטב חלק. שופכים מיד על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר