• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(3 מנות):

  • 6 צלעות טלה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס יין אדום חצי יבש
  • 2 כפות סילאן
  • 5 כפות שמן
  • לסלט:
  • 1 מנגו עסיסי, קצוץ דק
  • 1/2 פלפל חריף, מחולק ל-4 לאורך וקצוץ
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
  • מלח
  • 1 כף שמן זית
  • להגשה: חופן גרגירי רימון, 1/2 כוס פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה:

אאא

1. במחבת מחממים את השמן, ומניחים את הצלעות לצלייה של 4 דקות מכל צד, ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.

2. יוצקים את היין והסילאן על הצלעות, ומבשלים עוד כמה דקות לספיגת טעמים - עד שהצלעות מקבלות גוון שחום יפה משני הצדדים.

3. במקביל, חותכים את סלט המנגו ומערבבים הכל יחד בקערה.

אופן ההגשה: בצלחת מרכזית או בצלחות אישיות, מניחים את סלט המנגו כמצע, עליו מסדרים את הצלעות ומעל מפזרים את גרגרי הרימון והפיסטוקים.