מיוחד לסוכות

מתכון לצלעות טלה צלויות עם סלט מנגו של מורן פינטו

השפית מורן פינטו עם מדריך וידאו שלב אחר שלב למנה שהיא הכל מלבד "סטנדרטית": צלעות טלה מתובלות היטב, צלויות במחבת ומוגשות לצד סלט מנגו וכוסברה שהוא גם חריף וגם מתוק ובעיקר מרענן מאוד (מתכונים לסוכות, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
צלעות טלה צלויות עם סלט מנגו (צילום: שי אפגין)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 צלעות טלה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס יין אדום חצי יבש
  • 2 כפות סילאן
  • 5 כפות שמן
לסלט:
  • 1 מנגו עסיסי, קצוץ דק
  • 1/2 פלפל חריף, מחולק ל-4 לאורך וקצוץ
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
  • מלח
  • 1 כף שמן זית
  • להגשה: חופן גרגירי רימון, 1/2 כוס פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה:

1. במחבת מחממים את השמן, ומניחים את הצלעות לצלייה של 4 דקות מכל צד, ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.

2. יוצקים את היין והסילאן על הצלעות, ומבשלים עוד כמה דקות לספיגת טעמים - עד שהצלעות מקבלות גוון שחום יפה משני הצדדים.

3. במקביל, חותכים את סלט המנגו ומערבבים הכל יחד בקערה.

אופן ההגשה: בצלחת מרכזית או בצלחות אישיות, מניחים את סלט המנגו כמצע, עליו מסדרים את הצלעות ומעל מפזרים את גרגרי הרימון והפיסטוקים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר