פשטידת בצל גמישה
פשטידת בצל גמישה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 בצלים בינוניים, קצוצים (אופציונלי: לטגן קלות את הבצלים)
  • 1/2 כוס שמן ניטרלי (לא שמן זית)
  • 1/2 כוס מים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס קמח תופח, מנופה
  • 50 גרם מיונז
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

2. יוצקים את הבלילה לתבנית בינונית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות, עד שהחלק העליון מקבל גוון זהוב-שחום יפה. מצננים קלות לפני החיתוך וההגשה.