אאא

גאלט במילוי דלעת

הוא נשמע מתנשא, אך למעשה מדובר בהפך הגמור. הגאלט הוא הגרסה הפשוטה והמעוצבת פחות של הצרפתים לפאי המדויק. מאפה כפרי עם דלעת צלויה. כי למה סתם להסתבך? 

>> למתכון

"ריזוטו" מזויף

תבשיל גריסים עם קוביות דלעת ופטריות שבאופן משמח מזכיר מאוד את הטעם והמרקם של הריזוטו המקורי, בגרסה שכולה פרווה. מגישים חם ליד מנת דג או בשר.

>> למתכון

דלעת צלויה מתקתקה

משהו מעניין הולך לקרות כאן: לוקחים את המתיקות העדינה של הדלעת ומדגישים אותה בעזרת סוכר וקינמון, תוך צלייה של הפרוסות הכתומות - וזה כל כך טוב!

>> למתכון

המבורגר טבעוני שלא מרגיש כמו תחליף

קציצות דלעת עסיסיות ומתובלות היטב שדוחפים בלחמנייה עם ירקות לארוחת פרווה מושלמת שלא מרגישה כאילו ויתרנו על המקור.

>> למתכון

צ'אטני דלעת מתקתק

תוספת מיוחדת לארוחת הבוקר: ממרח צ'אטני דלעת. פורסים את הלחם, מניחים עליו כף גדושה גבינה לבנה ועליה את הצ'אטני.

>> למתכון

חומוס דלעת

שאפשר להגיש כמטבל עם שבבי פיתה פריכים לנשנוש באמצע היום, מתאבן לאירוח שיקסים את כולם או ממרח נהדר לסנדוויץ' שגם הילדים יאהבו.

>> למתכון