עוגת פאדג' שוקולד נמסה בפה
עוגת פאדג' שוקולד נמסה בפה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 200 גרם מחמאה / שמן
  • 1/2 כוס אבקת קקאו
  • 5 ביצים, מופרדות
  • 1 כוס סוכר

אופן ההכנה:

אאא

1. בבן מארי, ממיסים יחד את השוקולד והמחמאה. לאחר שמתקבל נוזל שוקולדי, מוסיפים את הקקאו ומערבבים יחד היטב. מסירים מהאש.

2. מכינים 2 קערות:
בקערה 1 מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
בקערה 2 מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף יציב.

3. בתנועות קיפול, מאחדים את 2 הקערות ותערובת השוקולד לבלילה אחידה.

4. יוצקים לתבנית עגולה 2/3 מכמות הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור, יוצקים מעל את 1/3 הבלילה שנותרה ואופים עוד 10 דקות בלבד.