לכבוד שבת

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד נימוחה ונמסה בפה - פרווה

אם החורף היה עוגה, הוא היה העוגה הזאת - והיא מתאימה בול לשבת הקרובה: מורן פינטו עם מתכון לעוגת פאדג' שוקולד נמסה בפה שאפשר ליהנות ממנה לצד הקפה בשבת בבוקר או להגיש כקינוח חם בסוף הסעודה לצד כדור גלידת וניל (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
עוגת פאדג' שוקולד נמסה בפה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 200 גרם מחמאה / שמן
  • 1/2 כוס אבקת קקאו
  • 5 ביצים, מופרדות
  • 1 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. בבן מארי, ממיסים יחד את השוקולד והמחמאה. לאחר שמתקבל נוזל שוקולדי, מוסיפים את הקקאו ומערבבים יחד היטב. מסירים מהאש.

2. מכינים 2 קערות:
בקערה 1 מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
בקערה 2 מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף יציב.

3. בתנועות קיפול, מאחדים את 2 הקערות ותערובת השוקולד לבלילה אחידה.

4. יוצקים לתבנית עגולה 2/3 מכמות הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור, יוצקים מעל את 1/3 הבלילה שנותרה ואופים עוד 10 דקות בלבד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר