הידעתם? חמאת בוטנים צריך לאחסן הפוך

חמאת בוטנים זהו אחד המאכלים הכי פופולריים בארון המטבח שלנו. היא מעולה על פרוסת לחם, בקינוחים ויותר מכל, בגפה, עם כף ענקית. מסתבר שלא ידענו עליה פרט חיוני: כדאי לאחסן אותה הפוך (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)

אנו לא צעירים, אוכלים חמאת בוטנים במשך שנים רבות (בדרך כלל מרוחה באלגנטיות על פרוסות לחם אבל לפעמים, לא נעים להודות, עם כף, ישירות מתוך הצנצנת, בשעה 11 בלילה). אבל ואף על פי שהיינו עד היום מומחים בעיני עצמנו לאכילת חמאת בוטנים, קיבלנו את המידע השימושי ביותר שיכולנו לבקש.

כן, אנחנו בטוחים שלא באמת ידעתם שיש לאחסן אותה הפוך.

הנה למה. בהנחה שאתם אוכלים חמאת בוטנים טבעית, בוודאי שמתם לב שלשמן יש נטייה להתיישב על החלק העליון של המיכל, ונדרש ערבוב מסיבי של החמאה בכל פעם מחדש שאתם רוצים להשתמש במוצר.

אחסנו את הקופסא הזו הפוכה על פניה והשמנים יתפזרו באופן שווה, לאורך כל הקופסא.

זהו. חלפו הימים שאנו עומדים שם, חובטים בכפית, מערבלים ומנענעים את הצנצנת התמימה של הממרח היפהפה הזה, בנסיון להפטר משכבת השמן המושרה שנמצאת בפסגתה. ברוך השם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר