מה אוכלים היום?

מתכון למרק עגבניות מופלא שלא מרגיש כמו רוטב לפיצה

השפית מורן פינטו עם מתכון למרק עגבניות מעולה שצולח את הגבול הדק שבין מטבוחה, מרק עגבניות ורוטב לפיצה ויוצא סמיך במידה המדויקת למרק עם ארומה חורפית נהדרת (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרק עגבניות מופלא (צילום: Sandie Clarke on Unsplash)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 עגבניות בשלות, קלופות וקצוצות
  • 1 קופסת עגבניות משומרות, חתוכות גס
  • 2 בצלים, קצוצים
  • 2 כפות שמן
  • 4 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל לבן
  • 2-4 פרוסות לחם, מושרות במים וסחוטות היטב
  • 1 כף בזיליקום קצוץ טרי / 1/2 כפית בזיליקום מיובש
  • 1 כוס פסטה מבושלת להגשה (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום יחד. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם.

2. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומוסיפים את פרוסות הלחם. יוצקים מעל מים רותחים או ציר ירקות לכיסוי ומבשלים הכל יחד במשך 10 דקות עד לרתיחה עדינה.

3. מסירים מהאש וטוחנים את המרק בעזרת מקל בלנדר עד לסמיכות הרצויה. טועמים, משפרים תיבול, אם צריך ומחזירים לאש.

4. מתבלים בבזיליקום, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית. מסירים מהאש ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר