"לא דיברנו על מדינת הלכה"

ראשי 'יהדות התורה' תוקפים: איווט ליברמן שקרן ודיקטטור

ליצמן וגפני, כינסו מסיבת עיתונאים ותקפו בחריפות את ליברמן שבחר לא להיכנס לקואליציית נתניהו ונטפל לחרדים. "הופך את החרדים לקורבן", אמרו. גפני העריך: "יענישו אותו בקלפי" (חרדים, בארץ)

ליצמן וגפני במסיבת העיתונאים (באדיבות המצלם)

ראשי 'יהדות התורה', סגן השר יעקב ליצמן וח"כ משה גפני, כינסו בצהריים (חמישי) מסיבת עיתונאים, במהלך פתיחת מטה הבחירות, והתייחסו להסתה של יו"ר 'ישראל ביתנו' ח"כ אביגדור ליברמן שהפיל את הממשלה ושלח את ישראל לבחירות נוספות. יו"ר ש"ס השר אריה דרעי יכנס מאוחר יותר ישיבת סיעה, שם יתייחס לנושא.

ליצמן פתח את הדברים ותקף את ליברמן בחריפות: "מהרגע הראשון שראינו שליברמן מתעכב לחתום על ההסכם, הורינו מיד שלא לסגור את המטות. כעת אנו רואים שאכן זה לא היה לחינם, נצא לדרך פעם נוספת וננצח".

"ליברמן סירב להיכנס לקואליציית נתניהו מסיבותיו, הוא הופך את החרדים לקורבן ואת הגיוס לטריגר. זה שקר", הבהיר ליצמן והוסיף כי "לא דרשנו כל דבר חדש במשא ומתן הקואליציוני. התעקשנו על תוספות למערכת הבריאות, וכעת ליברמן מבזבז את זה על בחירות מיותרות. זה עוול לאומי".

יו"ר 'יהדות התורה' הזכיר את השת"פ בעבר עם איווט: "פתאום ליברמן מגלה את האג'נדה שלו נגד החרדים. חבל שהסתיר את זה בבחירות בירושלים למשל, ובעוד ערים, שידע לבקש תמיכה של החרדים".

יו"ר 'דגל התורה', ח"כ משה גפני, תקף גם הוא את ליברמן בחריפות ואמר כי "מערכת הבחירות הנוכחית תהיה על מדינת ישראל כיהודית ודמוקרטית. ליברמן בהתנהגותו הדיקטטורית פגע בדמוקרטיה, בכנסת ובוועדותיה. התנהג כדיקטטור כמו בימי מסך הברזל".

לדבריו: "מעולם אנחנו לא דיברנו על מדינת הלכה. כל מטרתו הייתה שנתניהו לא יהיה ראש הממשלה. ליברמן לא יהיה נושא אצלינו במערכת הבחירות. נקלענו למערכת בחירות בזבזנית. מדינת ישראל צריכה את הכסף הזה להרבה מאד צרכים הומניטריים, ממשפחות במצוקה, מילדים חולים, וזורקים את הכסף הזה לפח - רק בגלל איש אחד עם גחמה פוליטית".

"כל תושבי מדינת ישראל מצטערים על זה והם יענישו אותו בקלפי - הוא לא יעבור את אחוז החסימה", סיים גפני.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

17
כלב נובח אינו נושך🐒🐒🐒
לאה
16
מר גפני היקר; אם אתה כ"כ בטוח שלא יהיו שינויים דרמטיים, אז מה אתה לחוץ כ"כ?
רוטוויילר
15
ליצמן ופרוש אמרו ושבעו באדמוריהם שיש להם 70 אחוז.ודגל פחות מ30 אחוז ויצא מה שיצא ולא שמאנו שום התנצלות אבל ליברמן שקרן ורמאי
שש שלש
14
טראמפ , ולכן כבר שנה נדחת הצגתה. הדתיים בכנסת נגועים באגו וגאווה ולא מבינים שהבורא משנה את עולמנו ,
יעקב
13
ויאמר ביבי אל ליברמן, היו המון זיופים, שקד בחוץ, כחול לבן באותו גודל מה עושים? ויאמר לו ליברמן נעשה הצגה יפה תרוויח 1) בחירות חוזרות עם אפשרות פיקוח טוב יותר. 2) שריין את שקד. 3) אתחזה לשונא החרדים אקח קולות מכחול לבן שונאי ביבי והחרדים. והרצים יצאו דחופים ומבוהלים ויעשו כן
משה בן אברהם
12
לדעתי כשמראים לאדם את הכאב שהוא גרם ומבזים אותו על זה הוא משמין יותר ומבין שהוא הצליח מעל כולם
אלמוני אברהם
11
שמעון לוי מדוע מאשמים כל הזמן רק לברמן לבד הוא לא היה עושה את היה לו גיבוי מדרעי ולפיד מפור מראש !!! לפני פיזורה ביבי רצה להוריד את אחוז החסימה ל3 מכוון מכוון שהימין יפסיד תשע מנדטים וחייבים לעשות את הצעד הזה והמפלגה היחידה שנמנע היית מפלגת ש"ס אפילו ביבי התחנן ואריה לא רק שלא רצה להוריד הוא תכנן א
שמעון
10
ליצמן ופרוש אמרו ושבעו באדמוריהם שיש להם 70 אחוז.ודגל פחות מ30 אחוז ויצא מה שיצא ולא שמאנו שום התנצלות אבל ליברמן שקרן ורמאי
שש שלש
9
הזה אני לא מתרגשת מאביגדור ליברמן. הכי קל להאשים את החרדים בכל הבעיות כשאתה כישלון מוחלט. הוא למד את הטקטיקה מלפיד. צריך להסיח את הציבור מלשים לב עד כמה המילים שלך חסרות תוכן ומשמעות ויותר גרוע על כך שליברמן ולפיד אף פעם לא עומדים בהתחייבות מחשש ליצור תקדים.
רננה
8
פירומן חולני.... משחק באש כמו מטורף... הוא יעלם מהחיים הפוליטיים... השמאל לא יצביע לו וגגם הימין עכשוי שונאים אותו.
חיים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: